Demek ki her yer aynı :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Demek ki her yer aynı :)
Az önce donanımhaber de gezindim. Orada da Nokia, Samsung ve İphone kullanıcıları birbirine girmiş :ehe Biri diyor symbiandan vazgeçmem, öbürü diyor symbian kullananlardan nefret ediyorum :ehe Ne oluyor bu millete yahu :hmmm

ismail

ismail

Üye
fandroit le symbianın savaşı

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
zavallı symbian. kullanıcılar kadar nokia sahip çıksaydı böyle olmazdı :hmmm

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
değil mi? :hmmm

ibrother

ibrother

Üye
nokiakar insanlar her yerde artik akillanin android olun yav

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
CasuS_87

CasuS_87

Üye
Symbian biraz eskide kaldı .. Devir teknoloji devri diyoruz ve android kötü,saçma ve karışık diye eleştiriyoruz. Yani hayatımızı kolaylaştıracak uygulamalar symbiana değil android ve ios'a geliyor :) Mesela eskiden windows 98 vardı herkes onu kullanırken windows xp çıktı 6-7 yıl sonrada windows 7 çıktı . Zor olsada milletimiz windows 7yi kabul etti :) Yani 1-2 seneye androidi kabul eder bu symbiancılarda :) Bu arada bu kendi görüşümdür amacım symbianı kötülemek değil .. Sonuçta zamanın bende kullandım symbian :)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
nokiakar insanlar her yerde artik akillanin android olun yav

bizim aklımız bize yeter hacı. android kullanmıyoruz diye akıllı olmuyor muyuz? elimdeki telefon bugüne kadar neden android almadım dedirtmedi bana. işime yarayacak herşey mevcut içinde. her gün her gün birşey yüklemiyorum. yavaş da değil. ben memnunum. olmayan alsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt