Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Delrico Doğum Günün Kutlu Olsun
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan
Admin
Konu Sahibi
Delrico Doğum Günün Kutlu Olsun
İzmir' li hemşerimiz Delrico ' nun doğum gününü kutlayarak, sağlıklı ve mutlu nice yıllar diliyorum. Tabiki maxicep ile birlikte.
Maxicep de görelim seni .
delrico
Emekli Yönetici
teşekkür ederim adminim benim hersey gönlünce olsun hepbirlikte güzel günlere insallah.......(duygusala bagladım gene)
JaNbErG
Emekli Yönetici
vay kuzen dogum gununmu senın bugun
şaka şaka dogum gununu tum sevdıklerınle birlikte gecırmen dileğiyle dogum günün kutlu olsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
delrico
Emekli Yönetici
aaaaaa janberg bey sizdemi burdaydnız cok tesekkür ederiim efenim uyuyodunuz galiba
JaNbErG
Emekli Yönetici
beğenmediysen beşiktaş pastası yaptırayım hemen 3katlı falan butun maxicep üyeleri yesin olmazmı
JaNbErG
Emekli Yönetici
aaaaaa bensiz olurmu burdayım ben ne uyuması tavukmuyum ben
delrico
Emekli Yönetici
aaaaa kuzen beşiktaş dediğin zaman akan sular durur işte hemen yaptır maxicep üyelerimiz herkez tatsın pastamızı(bizim nazardan yaptır acıksa)
JaNbErG
Emekli Yönetici
sen merak etme rahat ol hersey hazırlandı havai fişekler bile hazır müzik sistemleri mixer bile hazır patlıcaz
delrico
Emekli Yönetici
yok bea o kadar seye ne gerek var kuzen masrafa sokmayalım seni cankayadan mı aldın havaii şimşekleri
teşekkür ediyorum praetor ayrıca beni övdüğünüz icinde ayrıca tebrik ediyor ve bu forumda hepbirlikte güzel günler gecirmek umuduyla sizede bol aktifli günler diliyorum......