Deloitte:Akıllı telefonlarda en çok internet kullanım oranı Türkiye'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Deloitte:Akıllı telefonlarda en çok internet kullanım oranı Türkiye'de
Ticari aktivitesiyle ön plana çıkan Deloitte'nin hazırladığı son rapora göre dünyada akıllı telefonlar üzerinde en çok internet kullanım oranına sahip ülke Türkiye.

Araştırma gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeleri kapsıyordu. ABD, Kanada, İngiltere gibi ülkelerinde bulunduğu araştırma alanlarına göre gelişmiş ülkelerde akıllı telefon üzerinden internet kullanım oranı ortalama % 79 iken ülkemizde bu oran % 91.

Pek çok alanda ilerleme kaydeden ülkemiz mobil dünyada da oldukça yoğun kullanıcı trafiğine sahip. Umarız aynı başarıyı yakın gelecekte üretim ve geliştirme alanında da gösteririz.

Mobilator-Maxicep.com

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bir de internet paketleri ve ücretleri düşse asıl o zaman sen gör dünya rekorunu.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Aynen Mesel Haftalık Sınırsız Paket Yapsalar 3 Yada 4 :tl: ye O Zaman Atlama Patlama Başlar + Teşekkürler

aleranol

aleranol

Üye
30 tlye adam gibi evdeki internet tarzında adil kullanımı yüksek internet yapsalar emin olinki çok fazla kazanırlar

Samet.25

iyi mi kotu mu bilemedim valla

PriZm

PriZm

Üye
Amerika'yı sollamışız.helal. (!)

Kerim.

Kerim.

Üye
En hizlisida biziz(!)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
En ucuzuda biziz(!)

OPC

OPC

Üye
Konu tüketim olunca, oldukça iyiyizdir :cool

kadir9809

kadir9809

Üye
ya adamlar 15 20 tl int paketi yapıyı örneğin 10 kişi aliyo. Yap 5 tl 30 40 kişi alsın sende kar et

Samet.25

bence Turkiyede internet fiyatlari uygun aveada suan 25 tl lik tl alirsan tum sosyal medya bedava daha ne olsun.

not;internet paketi pahali diyenlere yazdim .d

mcnpl4

mcnpl4

Üye
facebookta yer bildirenlerin sayisi epey fazla

lordufuk

lordufuk

Üye
Ço k tembekiz :halay2:

asigsasi

asigsasi

Üye
bence Turkiyede internet fiyatlari uygun aveada suan 25 tl lik tl alirsan tum sosyal medya bedava daha ne olsun.

not;internet paketi pahali diyenlere yazdim .d

internet diyorum fiyatları uygunda hız limiti de uygun olsa :hmmm

MaxipmaN

Üye
fiyattan dolayı temmuzdan beri paket yapmadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt