dell notebook sıcaklıklar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
dell notebook sıcaklıklar
[/URL][/IMG]

16 dereceye takmayın bazen öylevoluyor 51 lerde geziyo işlemci çok sanırım pc dell inspıron

ANIL

ANIL

Admin
boştayken mi? 45-50 arası normal.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
bostaki degerler normal.

atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler değerler boşta

ugur1000

ugur1000

Üye
eğer dahada sogumasını istiyorsan notebook hardware control kullan işlemcinin kullanım miktarını ayarlıyabilirsin yani 2.50 ghz lik işlemcinin %12 sini kullanırsan 600 mhz gibi bi deger cıkar buna göre ihtiyacına göre ayarlıyıp hem ısıyı düşürüp hemde batarya omrunu artırabilirsin ;) birde pil çok bitiyor dikkat et %0 a kadar bitrse bataryanı bozabilirsin ;)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
eğer dahada sogumasını istiyorsan notebook hardware control kullan işlemcinin kullanım miktarını ayarlıyabilirsin yani 2.50 ghz lik işlemcinin %12 sini kullanırsan 600 mhz gibi bi deger cıkar buna göre ihtiyacına göre ayarlıyıp hem ısıyı düşürüp hemde batarya omrunu artırabilirsin ;) birde pil çok bitiyor dikkat et %0 a kadar bitrse bataryanı bozabilirsin ;)

Cok guzel bir program :oke: fakat gelistirilmesi biraz yavas. 2007 de programi satin almis ve gelistiricisiyle bayagi bir muhabbet yapmistim. 64 bit destegi henuz yok :(

ugur1000

ugur1000

Üye
bende o yüzden x64 windows 7 kullanmıyorum :D oyunlarda programlarda sorun olmasın diye :D

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
bende o yüzden x64 windows 7 kullanmıyorum :D oyunlarda programlarda sorun olmasın diye :D

NHC gibi her programda sorun yasayacagini sanmiyorum. Bazi spesifik programlar haricinde win 7 64 bit gayet basarili:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt