Yardım DELL INSPIRON 1545 BIOS Güncelleme Yarıda Kaldı

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianizer

Symbianizer

Üye
    Konu Sahibi
DELL INSPIRON 1545 BIOS Güncelleme Yarıda Kaldı
Arkadaşlar ben aslında bilgisayardan umudumu kestim ama belki bir yol bulurum diye satmadım.Olay şöyle,bilgisayarın BİOS güncellemesini yaparken elektrikler kesildi.Maalesef o gün bataryayı takmamıştım yarıda kesildi güncelleme.Sonrası malum açılış ekranı geliyor ilerlemiyor.Servisi aradım Anakart için 900 civarı bi fiyat söylediler zaten bilgisayarı 1300 e aldım.Size sorum BIOS yeniden yazılabilir mi,
Sökülme bir anakartı taktırsam işe yarar mı?
Şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: BerkayKokalan.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
pc garantiden düşmüş zaten.
riski göze alın ve bilgisayarı sökün. ama dikatlı davranın yinede bir yerini kırıp dökmeyin :)

anakart üzerindeki bios pili çıkartın 1-2 dakika bekleyin. kesin bir çözüm demiyorum.
benim kendi dell notebookuma modifiye bios attıktan sonra fan bozuldu sürekli en yüksek devirde çalışıyordu.
yeni bios ta atılmadı. bu işlemden sonra düzeldi.

denemekten bir zarar gelmez.
onun dışında sorduğunuz gibi sökülme çalışır bir durumdaki anakartta çalışacaktır :oke:
aynı marka model olması kaydıyla tabi.

ayrıca anakart için 900 lira çook uçuk bir fiyat. siz kendiniz sıfır anakart alıp takmak isterseniz 350-400 lira civarına bulabilirsiniz diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Symbianizer
Symbianizer

Symbianizer

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: İnşallah bulurum uyumlu bir anakart umudumu kesmiştim yeşerdiler tekrar :)

• Beğen
Tepkiler: BerkayKokalan.

Üst Alt