DELL 1012 B45S22 Ürün incelemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sunshine_burcu

sunshine_burcu

Üye
    Konu Sahibi
DELL 1012 B45S22 Ürün incelemesi
DELL 1012 B45S22 Ürün incelemesi
Ürün Rengi : Siyah
İşlemciler
Intel® AtomTM N450 Tek Çekirdekli, 1,66 GHz, 512 K L2 Önbellek
İşletim Sistemi
Orijinal Windows® 7 Starter 32-Bit
Bellek
2 GB, DDR2, 800 MHZ
Yonga Kümesi
Intel® NM10 Express
Grafik
Tümleşik Intel® Grafik Ortam Hızlandırıcısı 3150
Broadcom® Crystal HD ortam hızlandırıcısı kartı (Windows 7 işletim sistemli tüm HD yapılandırma seçeneklerinde mevcuttur).
LCD Ekran
10,1 inç HD TrueLifeTM (1366 x 768)
Sabit Sürücüler
250 GB SATA HDD 2,5 inç 5400 RPM
Ses ve Hoparlörler
Ana Hoparlörler (adet) : 2 x 1,0 Vat, 2 kanal Yüksek Tanımlı ses
Mikrofon - Tümleşik tek analog
Güç
6 hücreli 56 WHr Li-İyon Pil
Kamera
1,3 MP Tümleşik Web Kamerası
Kablosuz
DellTM Kablosuz 1397 802.11g Yarı mini kart
Bluetooth:
Dell Kablosuz 365 Bluetooth Dahili (2.1) mini kart
Bağlantı Noktaları
Kensington kilidi
AC Güç Girişi
Tümleşik ağ konnektörü 10/100 LAN (RJ45),
VGA konnektörü
(3)USB 2.0
Ses jakları (1 kulaklık, 1 mikrofon)
3'i 1 Arada Flash Bellek Kartı Okuyucu
Secure Digital (SD/SDHC) Bellek Kartı
Multi-Media Card (MMC)
Memory Stick (MS/MS Pro)
Boyutlar ve Ağırlık
Yükseklik
25,5 mm (1,0 inç) - 32,8 mm (1,3 inç)
Genişlik: 268 mm (10,5 inç)
Derinlik: 197 mm (7,8 inç)
Başlangıç ağırlığı:
6 hücreli pille 1,37 kg
netbook'lar için yeni Intel Atom platformu, yeni Intel ® Atom [tm] işlemci oluşur, N450 ve yeni bir düşük güç Intel ® NM10 Express Chipset. giriş seviyesi masaüstü bilgisayarlar için, Intel ® Atom [tm] işlemci D410 ya da çift çekirdekli d510 birini de Intel ® NM10 Express Chipset ile eşleştirilmiş

oluşur. Intel Atom işlemci yere kadar küçük cihazlar ve düşük güç için dizayn edilmiştir ve Intel en küçük çip kalır, şirketin 45nm high-k metal geçit üretim süreci üzerinde inşa edilmiştir. çip dahil genel paket, sadece küçük küçük, daha kompakt sistem tasarımları, OEM'ler için düşük maliyet ve daha iyi bir performans anlamına gelir artan entegrasyonu ve 45nm üretim, nedeni var.

Geniş Sanayi Momentum
Intel bir durgunluk sene ekonomiklik, fonksiyon ve küçük boyutu (7-10,2 "ekranları) bağlı sırasında sıcak satıcı olan özellikle netbooks olarak Atom platformu için endüstrinin geniş destek görmeye devam ediyor. Ayrıca, Intel 1 litrelik şasi az ultra-küçük tasarımlar (dahil düşük fiyat noktalarında küçük form faktörlü giriş seviyesi masaüstü bilgisayarlar, çeşitli) Atom geniş kanal kabul görmek için, düşük maliyetli fansız tasarımlar bekliyor hepsi bir arada tasarımlarda.

Intel 2008 Haziran ayında netbook ve giriş seviyesi masaüstü bilgisayarlar için ilk Atom işlemcileri duyurdu yana, pazar hızla genişlemiştir. sunulmasından itibaren, Intel netbook'lar için 40.000.000 Atom çipleri üzerinde dünya çapında her büyük OEM sevk sahiptir. Aynı süre içinde, netbook'lar hızlı şaha kalkmış ve satılan Apple iPhone ya da Nintendo Wii fazla birimleri. ABI Research, tüm segmentler için toplam atom gönderiler göre 100'ler milyonlarca içine 2011 yılına kadar büyümeye devam etmesi bekleniyor. Intel, yaklaşık yeniliklerine devam OEM'ler için yeni nesil platform sunan kadar izin değildir.

"Intel Atom işlemci geçen yıl ve bilgisayar tamamen yeni bir kategori körüklediğini buçuk ve büyüme netbooks ve giriş seviyesi PC'ler temel bilgisayar ve İnternet kullanım modelleri üzerine inşa gibi cihazlar için devam edecektir düşünüyorum," Mooly Eden dedi Intel'in PC Müşteri Grubu Intel kurumsal başkan yardımcısı ve genel müdür. Daha iyi performans, daha küçük ayak izleri ve daha iyi pil ömrü ile "Biz yeni nesil Atom platformu teslim olmak ve büyüme ikinci fazına başkanı olarak sanayi genelinde çalışan, yenilikçi sistem tasarımları güç bir heyecan duyuyoruz."

Intel 80 tasarım üzerinde ASUS, Acer, Lenovo, Dell, MSI, Toshiba, Samsung ve Fujitsu gibi önde gelen OEM'lerin dan yeni Atom platformu için-bugüne kadar kazanç vardır. sistemlerinin büyük kısmı yeni Windows 7 Starter veya Home Basic işletim sistemi yer alacak olsa da, tüketicilerin seçim bir işletim sistemi seçerken, bir ve özelleştirilebilir arzu müşteriler için alternatif olarak bazı OEM sunan MoblinTM Linux v2 ile birlikte olacak farklı kullanıcı arabirimi.

T-Mobile, Vodafone, Orange ve diğerleri gibi telekomünikasyon şirketleri tarafından Dünya çapında netbook sevkıyatlar da büyüyen ve genişleme turunda yakıt bekleniyor. Intel yakından mobil operatörler ve modem satıcıları ile netbooks 3G yeteneklerini ilerletmek için çalışıyor ve gelişmekte olan piyasalarda kurdu. Güncel yaklaşık bir düzine servis sağlayıcıları ve çeşitli pazarlarda netbooks teklif numaraları yeni platformu ile büyümeye bekleniyor.

Geliştirilmiş işlemci ve grafik performansı
Bir yeni platformunun en önemli özelliklerinden CPU, bir sanayi üzerinde x-86 ilk olarak bellek denetleyicisi ve grafik entegrasyonu çipsi. Yerine bu iki fiş (CPU + chipset) anlamına önceki üç (CPU, chipset, I / O denetleyici hub), daha düşük TDP ve maliyet, genel ayak izi ve iktidarda önemli indirimler. Netbook platformu ortalama güç ve önceki Atom platformu üzerine daha küçük bir paket büyüklüğü yüzde 20 iyileşme özellikleri. ve daha fazla sistem tasarımları kompakt daha küçük ve daha uzun pil ömrü çevirmenize. bütünleşme nedeniyle, netbook platformu için toplam kapladığı yaklaşık yüzde 60 oranında azalmıştır. giriş seviyesi masaüstü bilgisayarlar için, önceki nesil daha boyutlarda yaklaşık yüzde 70 azalma ve yaklaşık yüzde 50 daha düşük TDP's.


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt