Deli Olacam (sms paket aboneliği karmaşası)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
metalshops

metalshops

Üye
    Konu Sahibi
Deli Olacam (sms paket aboneliği karmaşası)
10bin sms vardı benim ayım dolunca bitti paket vardı. kontor yükledim paketin yenilenmesini bekledim olmadı sonra AYLIK yazdım 2222 gönderdim Aboneliğiniz vardır diye bir msj geldi. İPTAL AYLIK Yazdım 2222 gönderdim paketiniz iptal edilmiştir dedi. SOnra tekrar AYLIK yazdım Gönderdim Aboneliğiniz bulUnmaktadır diyor. 1bucuk saattir cebelleşiyorum ne iptal edebildim ne paket alabildim. vodafona geçiş yaptim. *****

Yazdıklarımıza dikkat edelim.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
İfadelere dikkat edelim:nono: müşteri hizmetlerini aradınızmı:hmmm

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Online işlemlerden rahatça yapabilirsiniz sms de bazen sorun yaratabiliyor.

DSGNRY

DSGNRY

Üye
arkadaş bir şeyi de ben beceremedim yardımcı olun deyin ya! :off:
kolay zannediliyor herhalde 36 milyon aboneye hizmet vermek, online işlemlere gir hallet, internetin mi yok müşteri hizmetlerini ara, derdin belli senin zaten, vodafone a geçince kurtulmuşsundur umarım. :nono:

darülmendep

darülmendep

Üye
Gerilim olmasın yav!!! Tamam kardeşim senin yapman gereken m.h. Aramak sana 2 kontöre patlar sadece.

Perfect!

Üye
onun sebebi her 31 günde yapılıyo olması ben de yaşadım onu bi gün sonra dene oluyo

team_force

Üye
:nono:ABONE İPTAL AYLIK yaz 2222 ye gönder iptal olsun Tekrar dene AYLIK 2222 olmazsa online işlemden yap ben hep Online işlemden yapıyorum hiç bir sorun olmuyor

bull_king

Üye
bir tim mağzasında iletişim danışmanına git sadece 3 dk içinde işlemin yenide yapılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt