deleted

Sponsorlu Bağlantılar

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
deleted
deleted

Son düzenleme:

TheMadness

TheMadness

Üye
Vol. Up yerine Vol. Down basacaksın.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Tam tersi, Root yaptıktan sonra CWM yükleyeceksin. Öyle hard format ekranı (recovery mode) açılır.

klongs

klongs

Üye
samsunglarda root yapinca ayni anda recovery modda yukleniyor

cukuleaks

Üye
Vol. Up yerine Vol. Down basacaksın.

Vol down yapinca download moda aliyor :)

- - - Eklendi - - -

Root yapmak istiyorum ama bir türlü recovery mode'a alamadım telefonu. telefon kapalıyken ses açma+menü+güç tuşuna aynı anda basıyorum telefon normal açılıyor. Hata ayıklama modu falan açık. az bassam da çok bassam da farketmiyor telefon normal açılıyor. Ama download moduna alabiliyorum. Neden recovery moduna alamıyorum ?

Rom manager yukle ordan recoveryyi yukle.internetten. bu olmasi lazim :) bi dene zarar gelmez. :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada root yapmak istiyorsan bilgisayardan odin programiylada yapabilirsin. Ben ordan yaptim cok basit. Odin ile root videolari bol. Bence oyle yap ;)

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
deleted

Son düzenleme:
klongs

klongs

Üye
o yarım recovery mod :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Vol down yapinca download moda aliyor :)

- - - Eklendi - - -

Rom manager yukle ordan recoveryyi yukle.internetten. bu olmasi lazim :) bi dene zarar gelmez. :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada root yapmak istiyorsan bilgisayardan odin programiylada yapabilirsin. Ben ordan yaptim cok basit. Odin ile root videolari bol. Bence oyle yap ;)

Karıştırıyorum hep :D

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
deleted

Son düzenleme:

sadikbircan

Üye
recovery e girmek için galaxy w logosu gelene kadar basılı tutman lazım vol.up ve home tuşuna yoksa normal açılır.cwm içinse root gerekmiyor lütfen yanlış bilgi vermeyelim ve ayrıca galaxy w da rom manager üzerinden cwm yüklemek işe yaramıyor yine stock recovery açılıyor.internette cwm recoverysini indirip odin ile flashlaman lazım.

• Beğen
Tepkiler: oparlayan

ceylansozeri

Üye
ben recovey moduna almak ıcın herseyı yapıyorum androıd sımgesı cıkıyo ama menuye gecmeden normal açılıyo neden kı ?

- - - Eklendi - - -

ben recovey moduna almak ıcın herseyı yapıyorum androıd sımgesı cıkıyo ama menuye gecmeden normal açılıyo neden kı ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt