Del Bosque: "Finalin adı belli"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Del Bosque: "Finalin adı belli"
İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Vicente del Bosque, Şampiyonlar Ligi finalinin adının şimdiden belli olduğunu ve finalde Barcelona-Real Madrid mücadelesi izleyeceklerini söyledi.

Avrupa kupalarında İspanyol takımlarının sayıca üstünlüğüne değinen Del Bosque, "Anın keyfini yaşamalıyız. Şu anda Avrupa Kupaları'nda yoluna devam eden 5 tane İspanyol kulübü var. Bu yaşananların milli takımla hiçbir ilgisi yok. Ne olursa olsun bunlar milli takıma yansımayacaktır." dedi.

Şampiyonlar Ligi final mücadelesinde de iki İspanyol takımın karşı karşıya geleceğini belirten İspanyol teknik adam, "Şampiyonlar Ligi finalinde El Clasico izlemek istiyorum. Bu karşılaşma milli takıma zarar vermeyecektir." diye konuştu.

David Villa'nın turnuvada forma giyebileceğinin altını çizen 61 yaşındaki teknik direktör, "David özel bir oyuncu, onu kadroya katmak için bekleyebileceğimiz kadar bekleyeceğiz. Şu anda tedavisi devam ediyor ve biraz daha zamana ihtiyacı var. 2010 Dünya Kupası'nda Andres Iniesta, Fabregas ve Torres'de de bu gibi sorunlarla karşı karşıyaydık." şeklinde konuştu.

İspanya, Euro 2012 grup maçlarında, Hırvatistan, İrlanda ve İtalya ile karşılaşacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt