Del Bosque: "Etik bir mücadele vereceğiz"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Del Bosque: "Etik bir mücadele vereceğiz"
İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Vicente Del Bosque, grubu lider tamamlamaları için bir puanın yeterli olduğunun farkında olduklarını fakat sahaya çıkıp etik bir mücadele vererek galip gelmeye çalışacaklarını belirtti.

Marca gazetesine verdiği demeçte İrlanda maçında amaçlarına ulaştıklarını ve Hırvatistan karşısında da galip gelmek istediklerini belirten Del Bosque, "İrlanda maçında galip gelerek hedefimize ulaştık. Bu beni mutlu etti. O maçta iyi bir oyun sergiledik. Biz sportmen insanlarız. Hırvatistan maçında da sahada etik bir mücadele vererek galip gelmek için oynayacağız. Berabere kalmak gibi bir düşüncemiz yok." şeklinde konuştu.

Kadroya seçtiği 23 kişilik listeden herkesi kullanmak istediğini ifade eden İspanya Teknik Direktörü, "Cesc, İrlanda maçına sonradan girmesine rağmen oldukça başarılı bir oyun sergiledi ve golünü atmayı başardı. Torres de yavaş yavaş formunu yakalıyor ve bu bizim için çok iyi haber. Her oyuncumdan yararlanmak istiyorum. Her maça doğru kadroyu sürmek için çalışıyoruz." diye konuştu.

Vicente Del Bosque, İtalya karşısında oynattığı kadro nedeniyle eleştirilmişti. Fabregas o maçta en uç oynamış, futbol otoriteleri o bölge için en doğru adamın Torres olduğunu söylemişti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt