Rich4arD Üye Yaaa bu c2z_maker de generate diyorum failed! yazıyor .s.s Çözümü nedir ? neden öyLe yapıyor bi biLgisi oLan varmı ?
Yaaa bu c2z_maker de generate diyorum failed! yazıyor .s.s Çözümü nedir ? neden öyLe yapıyor bi biLgisi oLan varmı ?
realdjferdy Üye konu biraz eski ama yeni denedim efekti karlar güzelde menü aralarına ekran simsiyah kapatacam diye göbeğim çatladı
konu biraz eski ama yeni denedim efekti karlar güzelde menü aralarına ekran simsiyah kapatacam diye göbeğim çatladı
candeniz_1991 Üye realdjferdy' Alıntı: konu biraz eski ama yeni denedim efekti karlar güzelde menü aralarına ekran simsiyah kapatacam diye göbeğim çatladı Genişletmek için tıkla ... Aynen bendede öyle.... sıkıntı !
realdjferdy' Alıntı: konu biraz eski ama yeni denedim efekti karlar güzelde menü aralarına ekran simsiyah kapatacam diye göbeğim çatladı Genişletmek için tıkla ... Aynen bendede öyle.... sıkıntı !
happyayaz Üye abi tşkler süper harbiden ama keşke hatalı olmasaymış çalışanlarda nasıl çalıştı acaba :S