Değiştirilen Smileyler Hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Değiştirilen Smileyler Hakkında...
Değiştirilen diğer bir ifadeyle yenilenen smileyler berbat ötesi... Ancak bu kadar berbat olabilirdi... Bari eski smileyler kalsaydı isteyen istediğini kullanırdı. Neyse bu berbat ötesi smileylere alışacağız artık...

Lus Civile

Lus Civile

Üye
:o:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Eskiden sık kullanılanlarda bu oluyordu....(:ehe)Yani Smileyler butonuna basıldığında gözüken ilk 15 smileyden bahsediyorum....
Bence bu gerçekten çok sık kullanılıyor...Tekrar listeye eklense güzel olur....

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bu smileyler gerçekten de berbat ... Hareketli güzel olanlar gitmiş , her gün msn de gördüğümüz ve her forumda olan klasik smileyler gelmiş ... Ayrıcalıklı olmak daha iyiydi diğer forumlara karşı ...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
BERBAT ÖTESi....

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Bencede hiç hoş olmamış:(

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Değiştirirler , bu kadar istek varsa :)

çeşnibahar

çeşnibahar

Üye
sizde en azından smileyler gözüküyo, bende sık kullanılanlar haricinde smiley de gözükmüyo.. :P:

Candy

Candy

Üye
Katılıyorum , eski hali çok daha güzeldi ... :2agla:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Arkadaşlar...!!!

Strese gerek yok... Forum yazılımı yükseltilmiş olmalı... Simileyler bu yüzden değişmiştir... Bugün yada yarın büyük ihtimalle düzenlemeler yapılacaktır... Lütfen detaylı açıklamayı Negative' dan bekleyiniz...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Genelde yeni smileylerin berbat olduğu konusunda hem fikiriz. Bari eskiler yerinde kalsaydı...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ve Negative Geldi , bakalım ne diyecek =)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Harbiden yaa bizim ehe ve lol yok mu şimdi? :(

Dur bi bakiim :ehe :lol

aha var :ehe
yapmışlar be yaa...

Berlin Boleyn

msn de hıssettım kendımı.ben hareketlı sımıleylerı sevıyorum oynar kafalar felan:)

Berlin Boleyn

yahu zaten bırbırımızı goremıyoruz bu sımıleyler burda cok onemlı neredeyse vıcut dılı yerıne gecıyor bu sabıt ıfadeler yanlıs anlasılmaları dahada arttırır soylıyım bencede ıtıcı duruyor bunu ıyı nıyetle sıyluorum tabıkı

Pure Life

Pure Life

Üye
konu simley konusudur farklı alanlara çekildiği için konu içersindeki alakasız mesajlar silinene kadar konu kitlenicek

--------------- Ekleme ---------------

Ulaşın sadece berbat kelimesi sizcede çok ağır olmamış mı? demek istemiş. Yoksa kendisinin bir zamanlar co admin olan alperen buğranın maxicebe ne kadar değer verdiğinin farkındadır. Her iki tarafın bu konuyu daha fazla uzatmayacağını bildiğim için konuyu açıyorum

'Davut

'Davut

Üye
sık kullananları hiç beğenmedim bulurdum direk kullancağım smile'yı
birde|:ehe|bu gitmiş en çok kullanılardan biri budur.Eski smileler daha hoştu tekrar dönerler eskisine.....

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Tartışan, sataşan kim ortada Fairy!...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bir yenilik yapmaya çalışıyoruz. Bir bebek dünyaya gelecek.
Doğum sırasında sancı olur! Hemen bitsin istiyorsunuz sancının!.. Dün Negative ile msnde bu konuyu konuşup da ifadeleri değiştirmemizin üstünden 24 saat geçmedi daha! Nihai hali bu olabilir mi sizce?! Düzeltilecek! Biraz sabır!..

Ayrıca "berbat" kelimesi çok çirkin. Burayı bu kadar iyi bilen arkadaşlarımızdan aleyhimize "hüküm" yerine tarafımıza "soru" beklerdik. "Neden?" denilebilirdi.

Bebek doğunca ona bakıp da "ay ne çirkin şey bu böyle" demeye benziyor.
O bebek yakışıklı olacak.
Biraz sabrederseniz!..

Bu ifadeler geçicidir. Değiştirilecek. :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt