Uygulama Degişik bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Degişik bir soru
Arkadaslar telefona root atmadan direk rootlu rom yukleme yapabiliyormuyuz.yani hem root hem rom bi arada olabilir mi

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapılacagı konusunda ayrıntılı anlatacak biri

dreamer_x_x

Üye
kardeşim custom rom yükleyebilmen için öncelikle telefonunda cwm recovery olması lazım. onun olması içinde root olması gerekiyor.telefonu root ladığında cwm otomatik gelmiş oluyor ( benim kulandğım telefonda öyle oluyor diğer telefonlarda ne alemdedir bilmem ) ardından cwm recoveryi başlatıp rom unu oradan yüklüyorsun

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim custom rom yükleyebilmen için öncelikle telefonunda cwm recovery olması lazım. onun olması içinde root olması gerekiyor.telefonu root ladığında cwm otomatik gelmiş oluyor ( benim kulandğım telefonda öyle oluyor diğer telefonlarda ne alemdedir bilmem ) ardından cwm recoveryi başlatıp rom unu oradan yüklüyorsun

Kardes hani telefona bi dosya atiyorsun sonra onu recovery moddan yukluyorsun falan root atmadan rootlu rom atiyorsun direk bi abimiz oyle demistide varmi oyle bisey

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Varmi yokmu bilgilendirseniz

-efşan

-efşan

Üye
cwm şart değil. Telefonun marka ve modeline göre değişiklik gösterir kardeşim. Ben root izni olmadan da rom kurdum Htc Desire Z telefonuma.

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Peki s3 mini kullaniyorum ona yapilabilirmi

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Soruma cevap verecek kimse yokmu

seyamkk

seyamkk

Üye
Sanırım bu özelluk bitek Lg lerde var .kdz file ile root'lu custom rom yüklemiştim Lg Optimus L5 telefonuma. Bildiğiniz gibi .kdz file için CMW'yede gerek yok.

LG candır can

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Anladm yani sorunuma cozum yok :))

Takipçi Satın Al

Üst Alt