arkadaşlar benim telefonla yapacagım şeyler belli. yapakcaklarım
*Cafelerde AVM'lerde sorunsuzca Wifi kullanabilmek ve iyi çekmesi lazım
*Müzik dinlemek (Özellikle kulaklık)
*Haritaları sorunsuzca kullanmak
*İnternnete video izlemek
*Kullanışlı uygulamalar yüklemek ve kullanmak
*Eğlenceli oyunları takılmadan oynayabilmek
*Kamerası çok iyi lazım değil ama iyi sayılcak derecede olması lazım
X6'nın kamerası çok iyi gerçekten güzel resim çekiyor. Video çekim kalitesi de çok iyi 640X480 gibi gayet iyi bir çözünürlükte video çekiyor. Flaş+otofokus+Carl Zeiss lens ile 5 mp'lik kendi sınıfındaki çoğu telefondan bu konuda daha iyidir. A-GPS mevcut zaten telefonlarda daha ötesini görmedim. Müzik konusunda şüphen olmasın zaaaaten müzik telefonu. İnternette youtube, dailymotion gibi sitelerde video izlersin ama facebook'dan video izlemeyi bekleme, belki de izlenir ama sanmıyorum.
x6 daha bi karizmatik geldi bana ondan sordum. c7 S^3 x6 S60v5 pek fark olurmu uygulama çart curt bulunurmu. önemliside wifi ?
X6 karizmatiktir iyidir hoşdur, o karizmaya S60 V5 yerine S^3 yakışırdı. Wifi performansında bir sorun olduğunu sanmıyorum. Önce 5800'ın uygulamalarına bak eğer seni keserse X6 al kesmezse C7 alabilirsin. C7'de daha az uygulama var yeni olmasından ötürü ama her geçen gün büyüyen bir uygulama/oyun kapasitesi var N8'e uyan herşey ona da uyduğundan çok iyi grafikleri olan oyunları oynayabilirsin.
ayrıca x6 8 gb ve 16 gb arasındaki fark ne hafızamı ? bide harfıza kartı tkılırmı bunlara
Hafıza kartı takılmaz. Tek fark hafıza onun dışında bir fark yok. 8 gb hafıza telefonu daha az yorduğundan biraz daha iyi çalışıyor diye duyumlar almıştım bi de kasa açıklığı 8 gb'lık modelde azure sistemiyle giderilmiştir. Diyelim telefona format atılması gerekti herşeyim gider mi ? diye sorarsan, hayır. Çünkü X6'nın içine gömülü bir hafıza kartı gibi bişey bu 8/16/32 gb olayı yani atıyorum telefonun sistem dosyalarının bulunduğu boyutu küçük bir C sürücüsü bir de buna eşlik eden E sürücüsü var. Telefonuna format atsanda sadece telefonun hafızasındakiler gider 8/16/32 gb hafızada ise sanki hafıza kartıymış gibi etkilemez.