Degerli Yoldaslar ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Degerli Yoldaslar ..
Nasil Baslanir Bilmiyorum Arkadaslar ..
Yaklasik 2 Senedir Dinim Olan Islam'dan BAyagi Bir Uzaklasmis Olmaliyim .. Olmaliyim Ki Hicbir Isim Rast Gitmiyor ..
Bundan 2 Sene Once Namazinda Niyazinda Orucunu Tutan, Ailesi Ile Birlikte Zekat Veren Allah'in Bir Kuluydum ..
Sonra Is, Guc Derken Hep Ertelemeye, Erteledikcede Otelemeye Basladim .. Cok Kalp Kirdim ..
Ve Bu Iki Senede, Cok Sevdigim, Ugruna Herseyi Verdigim, Herseyim Olan Kiz Arkadasimdan Ayrildim ..
Hicbir Maddi Sorunum Yokken, Suan SIKINTILARIM Var .. (Yine De Cok Sukur)
Akrabalarim Ile Surekli Tartisma Icerisindeyim .. Okulu Bitirmeme 1,5 Sene Kalmis, Basarili Bir Ogrenciyken Suan Okul Cok Kotu ..
Dinden O Kadar Uzaklastim Ki, Artik Din Konusu Acilinca Sinirleniyor, Bagiriyor, Oradan Ayriliyorum ..
Dun Gece Bir Ruyada ; Namaz Kilarken Kiz Arkadasimin Gelip Beni Gulerek Izledigini Goruyordum (Suan Yuzume Bakmaz)
Namazim Bitince Ona Dogru Yuruyorken Kayboldu Birden .. Disari Ciktim Onu Aramak Icin .. Yoldan Gecen Akrabalarim Bana Selam Veriyordular Gulerek ..

Uyaninca Agladim Dinden, Allah'imdan Uzaklastigim Icin ..
Bu 2 Senede Cok Gunah Islemisimdir ..
O Yuzden Hicbir Isim Rast Gitmiyor Biliyorum ..
Bu Gece Tovbe Edip, Allah'a Siginacagim Eski Yasamim Icin .. Icimdeki Islam Askini Bana Geri Versin Diye ..
Avrupa Islam'i Yok Ediyor .. Fakat Bizim Sahip Cikmamiz Lazim .. Bunu Gecte Olsa Anlamis Durumdayim ..
Aranizda Benden Daha Bilgili Olanlar Vardir Bu Konularda ..
Tovbe Edecegim Bu Gece Hersey Icin .. Kac Rekaat Namaz Kilmam Gerekiyorr .?

Hangi Dualar Okunur .. Soylerseniz Cok Bahtiyar Gecer ..

Legendary.

Legendary.

Üye
Kaç rekat kılacağın sana kalmış.

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Turan

Turan

Üye
aynen sana kalmış.

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Allah niyetini ve dualarını kabul eylesin.ne mutlu sanaki kaybettiklerinin farkındasın ve telafi etmek için uğraş vriyorsun.ya farkında olmasaydın......

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
Ne Mutlu sana Mazlum. Önemli olan niyet kalpten yapacağın tövbeyi inşallah kabul eder Allah (C.C) Unutma onun mağfireti bizim günahlarımızdan çok çok büyüktür. Tövbe edip geleni affederim diyor.

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Herşeye rağmen Allah çokça bağışlayan ve affedendir.

• Beğen
OPC

OPC

Üye
Allah (C.C) Tevvab'tır. Tövbeleri kabul eder. Önemli olan kalpten ve içten yapılmasıdır. Bence bugün elinizden geleni yapın kalpten yapın ve bundan sonra tüm ibadetlerinizi düzenli bir şekilde yapın ve eski günahlarınız için ibadetlerinizde tövbe etmeyi unutmayın

• Beğen
muxo

muxo

Üye
kardeşim bunun dinle alâkası yok. Sen sadece Yaptığın hataların sebepleri için kılıf arıyorsun kendini kandırıyorsun. insan doğası hep böyledir. Hata yapar düşüncesiz olur belki sorumsuzdur. Ama ne zaman bir şeylerin ters gittiğini görse bunu kendi içinde hal ve tavırlarinda aramak yerine ya çevresindeki insanlarda ya da senin gibi dini ve mistik öğelerde arar. Bu aynı şey gibi bir insan hata yapıp bir suç işleyip hapise girdiğinde sanki kendisi hiç bir şey yapmamis gibi kader bu diyip geçiştirmesi gibi bir şey. sen bir kere bunları geç kendini kandırma. sıkıntın nelerle ilgili ve çevrene niye böyle davrandıgini bul. Ruhsal bir durum varsa psikologa görün. Onuda yapmıyorsan incilttigin herkesin gönlünü alarak yeni ugraşlar edinerek hayatına yeni bir sayfa açabilirsin. Aman namaz kilarım her şey düzelir gibi bir kafa hiç bir şeye deva değil. Seni düzeltebilecek bir şey varsa o da sen ve çevrendeki sevdiklerin. Bunların kıymetini bil Sadece kendini rahatlatacak bahaneler bulmak yerine sevdiklerine sarıl ve sorunların üzerine gidip yeni bir başlangıç yarat. Ben böyle yaparak hayatımdaki sorunların hepsini hallettim ve yıllardır mutlu ve huzurluyum.

• Beğen

muhammed165

Üye
Ben genelde 4 rekat olarak kılıyorum

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Ne Mutlu sana Mazlum. Önemli olan niyet kalpten yapacağın tövbeyi inşallah kabul eder Allah (C.C) Unutma onun mağfireti bizim günahlarımızdan çok çok büyüktür. Tövbe edip geleni affederim diyor.

Tesekkurler Bro ..

- - - Eklendi - - -

Allah (C.C) Tevvab'tır. Tövbeleri kabul eder. Önemli olan kalpten ve içten yapılmasıdır. Bence bugün elinizden geleni yapın kalpten yapın ve bundan sonra tüm ibadetlerinizi düzenli bir şekilde yapın ve eski günahlarınız için ibadetlerinizde tövbe etmeyi unutmayın

+1 ..

- - - Eklendi - - -

Eyvallah .. =/

- - - Eklendi - - -

kardeşim bunun dinle alâkası yok. Sen sadece Yaptığın hataların sebepleri için kılıf arıyorsun kendini kandırıyorsun. insan doğası hep böyledir. Hata yapar düşüncesiz olur belki sorumsuzdur. Ama ne zaman bir şeylerin ters gittiğini görse bunu kendi içinde hal ve tavırlarinda aramak yerine ya çevresindeki insanlarda ya da senin gibi dini ve mistik öğelerde arar. Bu aynı şey gibi bir insan hata yapıp bir suç işleyip hapise girdiğinde sanki kendisi hiç bir şey yapmamis gibi kader bu diyip geçiştirmesi gibi bir şey. sen bir kere bunları geç kendini kandırma. sıkıntın nelerle ilgili ve çevrene niye böyle davrandıgini bul. Ruhsal bir durum varsa psikologa görün. Onuda yapmıyorsan incilttigin herkesin gönlünü alarak yeni ugraşlar edinerek hayatına yeni bir sayfa açabilirsin. Aman namaz kilarım her şey düzelir gibi bir kafa hiç bir şeye deva değil. Seni düzeltebilecek bir şey varsa o da sen ve çevrendeki sevdiklerin. Bunların kıymetini bil Sadece kendini rahatlatacak bahaneler bulmak yerine sevdiklerine sarıl ve sorunların üzerine gidip yeni bir başlangıç yarat. Ben böyle yaparak hayatımdaki sorunların hepsini hallettim ve yıllardır mutlu ve huzurluyum.

Oncelikle Dediklerine Katiliyorum Kardesim .. Bunlar Senin Dusuncelerin ..
Ama Soyle Bir Durum Var Ortada .. Ben Eskiden Daha Da Huzurluydum .. Her Zaman Yuzu Gulen, Sicakkanli Biriydim ..
Oyle Bir Hal Aldim Ki 2 Senede Kendi Aileme Bile Kendimi Yabanci Olarak Goruyorum .. Ve Bu Sebepsiz ..
Mutlu Olmak Bir Secimdir .. Bende Mutlulugu Seciyorum, Fakat Her Yerden Patlak Veriyor ..
Bunu Dine Baglamamin Sebebi Ise Kesinlikle Ve Kesinlikle Dindar Iken Yolunda Giden Seyler ..

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Cehennemin iğne kadar ucunu görseydiniz alnınızı secde'den almazdınız.

- - - Eklendi - - -

Yani sadece bu iş için değil her zaman yapılması gerekir. Bence kalbini kırdıklarından özür dile.Mutlu olmaya çalış. İbadetlerini de yerine getirmeye çalış.

zombaka

zombaka

Üye
benimde şimdiye kadar hiç bir isim rast gitmedi

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Kaderde bela yoktur Hak yazmadıkça Hak Bela vermez kul azmadıkça.

Inşallah hepinizin işi rast gider. Şükretmesini bilin.
Ve kim olursa olsun kalp kırmayın.

Legendary.

Legendary.

Üye
Kaderde bela yoktur Hak yazmadıkça Hak Bela vermez kul azmadıkça.

Inşallah hepinizin işi rast gider. Şükretmesini bilin.
Ve kim olursa olsun kalp kırmayın.

Aynen öyle kardeşim. :)

Kalp Kırmak Kâbe Yıkmak Gibidir..

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Senin adına sevindim abi.

Tövbe için gusul en iyi yoldur bence.Bide Salatı tefriciye öneririm. kaç kere okunuyodu hatırlamıyorum ama çok faydasını gördüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt