Bir Soru ve Cevapsızlık Peki yaşamaktan bıkmalı mıyım? İşte böyle sorularım olurdu. Ve ben cevaplarını bulabilecek miydim? Sadece aklımdan geçen yalanlar< Resmi açmak için tıklayın > Ve gerçeklerin kayboluşuydu. Ölülerin şarkısını duyumsar gibiyim. Baktığım gökyüzüne küfürler yağdırırken< Resmi açmak için tıklayın > Ağlayışını duyuyorum< Resmi açmak için tıklayın > ıslanıyorum. Ve kendimi o sokağın sonunda buluyorum birden. Biliyorum kendin kadar büyüyorsun artık< Resmi açmak için tıklayın > Sarılışının sıcaklığı söylüyor< Resmi açmak için tıklayın > bak! Sevgiyi sayıklarken < Resmi açmak için tıklayın > kollarımda uyandığını anımsıyorum. Bakıp < Resmi açmak için tıklayın > şaşırırken ;gözpınarlarına selam söylüyordu ağlayışların. Ne yazık< Resmi açmak için tıklayın > Öpüyorum < Resmi açmak için tıklayın > uğurluyorum seni hayatımdan< Resmi açmak için tıklayın > Ve bir daha açmıyorum açamıyorum kapılarımı sana. Çünkü biliyorum; Kendinle kalacaksın ve kendin kadar yaşayacaksın Değer Ulaş Turan Yazan: CoDeYs