Defne Joy Foster ölümü, Defne Joy Foster son gelişmesi - Defne Joy Foster

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Defne Joy Foster ölümü, Defne Joy Foster son gelişmesi - Defne Joy Foster
Defne Joy Foster öldü, defne joy foster ölmüş, defne joy foster haberleri, defne joy foster hayatı, defne joy foster fotoğrafları, defne joy foster video, defne joy foster eşi ve çocukları nerede, cenazesi Bugün tüm ulusal basında Defne Joy Foster ölümü ile çalkalanıyor. Tüm ulusal haber sitelerde manşetlere taşınmış. Olayla ilgili tam net bir bilgi yok. Yani son gelişmesi ile ilgili otopsi yapıldımı. Memleketi Amerika'ya mı gidecek.


Kimse bilmiyor. Bizlerde sizlere sıcak gelişme oldukça aktaracağız. Tüm Dünya EsenyurtHaber'den öğrendi ölümünü. Sabah saatlerinde ölümünü duyan hayranları ölümüne inanmadılar. Facebook sayfasında herkes ayaklandı onun cenazesini görebilmek için. Sitemizi takip ediniz haberleri anında sıcağı sıcağına aktaracağız...
Ölüm üzerine durum savcılığa bildirildi. Tanzimat Sokak’ta bulunan eve gelen Cumhuriyet Savcısı ve Adli Tıp ekipleri, ilk incelemelerinde Foster’ın üzerinde darp izi ve başka bulguya rastlamadı. Olay yerine Defne Joy Foster’ın eşi İlker Yasin Solmaz da çağırıldı. Eve gelen Solmaz'ı arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Solmaz eve çıkarak bir süre içeride kaldı. Solmaz'ın oldukça bitkin olduğu görüldü. Defne Joy Foster'in cenazesi incelemenin ardından Göztepe Egitim ve Arastırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada ev sahibi Altan ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.
FETHİYE'DE TOPRAĞA VERİLECEK
Defne Joy Foster'ın cenazesi Adli Tıp'a götürülmek üzere Caddebostan'daki evden alındı. Cenaze töreninin ailesinin isteği üzerine Fethiye'ye götürüleceği belirtildi. Emniyet'in raporuna göre Foster'ın ölüm sebebi kalp krizi. Astım hastası olduğu bilinen Defne Joy Foster’ın "solunum yetmezliği", "kalp krizi" veya "astım krizi" yüzünden hayatını kaybettiği sanılıyor. Foster’ın, kesin ölüm sebebi yapılacak otopsiden sonra anlaşılacak. Bu arada Foster'in çantasından astım ları çıktığı kaydedildi.

DEFNE JOY FOSTER KİMDİR?
Annesi Türk, babası Amerikalı olan Defne Joy Foster, ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulu'nda okudu. 2008'de İlker Yasin Solmaz ile evlendi ve bu evlilikten 13 Haziran 2009'da Can Kılıç adında bir oğlu oldu.
İlk olarak Kral TV'de ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı. Ardından dizi oyunculuğuna başladı. Uzun bir süre "Sihirli Annem" adlı dizide "Eda" karakterini canlandırdı.
Oyunculuğun dışında bir süre tekrar program sundu. Tv8'de yayınlanan "Bir İş İçin Lazım" adlı programı Cemil Büyükdöğerli ile birlikte sundu. Bunun dışında bir TRT programı olan "Çeyiz Şov"u sundu, NTV'de "Yeşil Ekran" kuşağında da sunuculuk yaptı.
Son olarak Acun Ilıcalı'nın sunup, yapımını üstlendiği "Yok Böyle Dans" adlı programa yarışmacı olarak katılmış ve geçen hafta yapılan oylama sonrası programa veda etmişti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
3
Görüntüleme
606
HeiLmasTer®
Cevap
12
Görüntüleme
2K
tragedie
s@hr@
Cevap
8
Görüntüleme
939
TuRkiShCowboy
Cevap
0
Görüntüleme
422
ALPARS™
Cevap
0
Görüntüleme
377
ALPARS™


Üst Alt