Deep Sea by Kallol

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Deep Sea by Kallol
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: AHMED..., ahmetyilmazas4, beyazkoza75 ve 3 diğerleri

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler

tempestshine

tempestshine

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: najanaja
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Teşekkür ediyorum . :)

• Beğen
jatvalca

jatvalca

Üye
çok mavi ya gözlerim bir hoş oldu teşekkürler.

• Beğen
emir86

emir86

Üye
cep telefonum e63 bu temayı kurdum ve telefonum dondu pili çıkartı taktım şimdi tuşlar çalışmıyor acaba tema uymamış olabilir mi, ne yapıp bu temada kurtulurum yardım lütfen :megafon:

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
cep telefonum e63 bu temayı kurdum ve telefonum dondu pili çıkartı taktım şimdi tuşlar çalışmıyor acaba tema uymamış olabilir mi, ne yapıp bu temada kurtulurum yardım lütfen :megafon:
kardeş sen naptın keşke biraz araştırsaydın tele yüklemeler yapmadan önce ne olduğunu bilmiydum telin şimdi google dan bi baktım e63 e uymaz ki bu tema işletim sistemine baktım s60v3 artı ekran çözünürlüğünden kaybediyor senin tel bu temalar 360x640 e63 ün ekranı ise 320x320 kısacası sn yanlış bölümden denemişsin bide tema başka bişeye benzemez ki tel çökmüş gibi bişi olmuştur heralde. eğer tuş takımı falan açılmıyosa yapacak tek işlem flash atmak tele eğer anlıyosan o işlerden yada tel yeniyse git en yakın nokia shop a ordan attır yazılımı bence başka türlü kurtulmaz o tel tuşlar çalıştırabilirsen bi hard formatla kurtarırsın onun dışında bilemiyorum nasıl kurtulu bu tel.

yutkun

yutkun

Üye
:tşk:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt