Yardım Deep Freeze

Sponsorlu Bağlantılar

muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
Deep Freeze
Öncelikle Herkeze S.a;
Benim merak ettiğim konu pc'ye restart atmadan deep freeze etkisiz hale getirebilir miyiz? getirebilirsek nasıl yapabiliriz? Bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorm. :)

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
Eger kendi password unuz varsa onu girerek kaldırabılırsınız onun haricinde heralde hdd yi tam formatlamak gerekBot Thawed konumuna getirerek halledebilirsin

muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
denemedim ama güvenli modda kapatılarak msconfigden oluyordur belki..

sempaticafe

Üye
Yeniden başlatmadan hiç bir şekilde pasif bırakamazsın.

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14
Kayahan14

Kayahan14

Üye
arkadaşın dediği gibi olmaz

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Yeniden başlatmadan hiç bir şekilde pasif bırakamazsın.
arkadaşın dediği gibi olmaz
düşünürsen imkanı var aslında. güvenli modda hiç bir programın başlangıçta açılmamasını dikkate alın. buna hizmetler bölümü de dahildir. deepfreeze hizmetler bölümünde ekli. devre dışı bırakıp yeniden başlatırsanız açılmaması gerekmez mi? deepfreezei devre dışı bırakıp hizmeti sonlandırıp yeniden başlattım ve açılmadı deepfreeze.
unutmayın deepfreeze etkin değilken her türlü değişiklik yapılabilir. ve bu kaydedilir.
teoride mümkün aslında, uygulamada test edilmesi gerek.

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14
Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Deepfreeze'i parola olmadan devredışı bırakamazsınız. Orada anlaşılan henüz öğrenmediğiniz farklı uygulamalar ve prosesler çalışıyor.
Güvenin bana onları bozmak istemezsiniz.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Deepfreeze'i parola olmadan devredışı bırakamazsınız. Orada anlaşılan henüz öğrenmediğiniz farklı uygulamalar ve prosesler çalışıyor.
Güvenin bana onları bozmak istemezsiniz.
sırf senin için deepfreezeli tahtada denicem dediğim yöntemi :D

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Dene tabi ki. Denemek güzeldir yeni şeyleri. Sonuçları haber verirsen sevinirim. Bende merak ediyorum zira.

sempaticafe

Üye
düşünürsen imkanı var aslında. güvenli modda hiç bir programın başlangıçta açılmamasını dikkate alın. buna hizmetler bölümü de dahildir. deepfreeze hizmetler bölümünde ekli. devre dışı bırakıp yeniden başlatırsanız açılmaması gerekmez mi? deepfreezei devre dışı bırakıp hizmeti sonlandırıp yeniden başlattım ve açılmadı deepfreeze.
unutmayın deepfreeze etkin değilken her türlü değişiklik yapılabilir. ve bu kaydedilir.
teoride mümkün aslında, uygulamada test edilmesi gerek.

Her halükarda bilgisayarı yeniden başlatmak zorundasın. Yoksa güvenli mod'a giremeyiz.
Güvenli moda girdikten sonrası zaten sorun değil kaldırılır.
Konuyu açan arkadaş ne yapmaya çalıştığını açıklarsa yardımcı olabiliriz :) amacı biraz tehlikeli gibi geldi :D

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Deep freeze yalnızca güvenli modda açarak deaktive edip Faronics firmasının adını yerle yeksan edecek biri vardı. Nerde o? :lamer:

exp_l0it

exp_l0it

Üye
deneyecek zamanım olmuyor sınavlarım varen kısa zamanda..

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Tamamdır kolay gelsin. Bekliyorum çünkü çok merak ediyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt