Deep Freeze Yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lSpeedyBoyl

lSpeedyBoyl

Üye
    Konu Sahibi
Deep Freeze Yardım!!!
Arkadaslar Bu Nalet Olası Deep Freeze'i Yükledim Kaldırmayı Fln Herşeyi Biliyorum Nasıl Kullanılıcagı Hakkında Bİlgimde Var.

Ama Bu Nalet Olası Deep Freeze'i Yerel Disk (D)'ye Attıgım Dosyalarıda Siliyor.

Arkadaslar Varsa Bildiginiz BirŞey Lütfen:ağlarım:

Şimdiden Saolun.

• Beğen
Tepkiler: kol@j

rapman

rapman

Üye
deep freeze sadece c yi değil diğer tüm diskleri de siler.

lSpeedyBoyl

lSpeedyBoyl

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Saol Verdigin Bilgi İçin O zmn İndirceğimiz Şeyi Deep Freeze Kapatıp Yapcaz :) saol.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Kalıcı olmasını istdiğiniz işlemlerinizi gerçekleştirirken , DeepFreeze uygulamasını deaktif yapın yeter.

Konu ilgili bölüme taşınmıştır.

lSpeedyBoyl

lSpeedyBoyl

Üye
    Konu Sahibi
İptal Etmeyi Biliyorumda Tekrar O Siteyi Nerden Bulucam Mantiken Böyle Düşünülmesi Lazım!

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Hayır arkadaşlar. Deep Freeze kullanmasını biliyorum diyorsunuz ama daha içeriği nasıl yönetilir onu bilmiyorsunuz. Yarım yamalak bilgi vermeyiniz. Deep Freeze programı siz hangi bölümü koruma altına almak isterseniz o bölümü koruma altına alır. İlla ki her bölümü koruma altına alacak diye bir şart yok. C' yi işaretlersin D' yi işaretlemezsin ozaman sürekli C koruma altında kalır. D' ye bir etki yapmaz. Dosyalarını D' ye atabilirsin.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Resimli anlatım yapıyorum biraz sabredin...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
BURADAN detayları öğrenebilirsiniz...

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Herhalde arkadaş sadece denemek için eve deep freeze workstation install paketini yüklemiş. E haliyle o oluşturmadığı için şak diye dondurmuş herşeyini :ehe
Bence kullanmasını falan da biliyor o workstation paketini ama o SysTray'deki ikona nasıl tıklayacağını bulamamış :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt