dedim ki kendi kendime..'herkes yazıyor turgay senin ne eksiğin var..' :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canturgay

canturgay

Üye
    Konu Sahibi
dedim ki kendi kendime..'herkes yazıyor turgay senin ne eksiğin var..' :)
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyy..bu 1000. mesajımmm..
vatana,millete ve maxicep e hayırlı uğurlu olsunn.. :)

mservank

mservank

Üye
Hayırlı olsun bi ben açmadım.:)

Altun.

Altun.

Üye
ewet bende 1000. mesajıma konu açmamıştım ama 2000 e aacam işallah
gelenek oldu bu :)

kurt bey

kurt bey

Üye
daha 1 aylık üye değilsin 1000.mesaj bravo valla :) canını seviyim şu oyunların ya:ehe ben 1000. mesajıma üyeliğimin 2. yılında filan ulaştım heralde

FerreT

FerreT

Üye
maxicep oyun cafe 2005 ten beri var..kimse oynamayacaksa oyunun ne anlamı kalır

elmyra

Üye
daha 1 aylık üye değilsin 1000.mesaj bravo valla :) canını seviyim şu oyunların ya:ehe ben 1000. mesajıma üyeliğimin 2. yılında filan ulaştım heralde

kıskanma kıskanma yaz seninde olur kurtoğlu85 abi sen cok muhalefetsin yaaa:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

bende 1000 mesajıma konu actığımı hatırlamıyorum yoksa acmışmıydım off sanırım acmadımm

canturgay

canturgay

Üye
    Konu Sahibi
buraya manidâr bi söz yakışır herhalde..
nazar etme ne olur..
çalış seninde olur..:ehe:ehe

kurt bey

kurt bey

Üye
kıskandığımdan değil azmin beni etkiledi. :) bana ne zararı var ne karı ayrıca benimle takışmak isteyen arkadaşların dikkatini çekerim benimle uğraşmak zordur adım kurtoğlu not edin:oke:

canturgay

canturgay

Üye
    Konu Sahibi
kıskandığımdan değil azmin beni etkiledi. :) bana ne zararı var ne karı ayrıca benimle takışmak isteyen arkadaşların dikkatini çekerim benimle uğraşmak zordur adım kurtoğlu not edin:oke:
memnun oldum banada turgay der arkadaşlar...

elmyra

Üye

biliyorum kurtoğlu ne demek yaaaa hem sunuda biliyorum kii senn böylee seyleree önem vermişş olsaydınnn simdiyee çok dahaa fazlaa mesajın olurduuu
çünki senn bizdenn bayağııı eskii birrr üyesinnn bilmem mii :oke::oke::oke::oke::oke:

FirstClasss

FirstClasss

Üye
ah ne kadar sevinmiş yavrucak :D:D tebrik edelim başarı deil ama :p

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kızdırmayın kafamı 21 tane konu açarım görüyorsunuz mesaj sayısını :ehe

Altun.

Altun.

Üye
ahmet kaç klavye eskittin bakym?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
4 senede 7 klavye değiştirdim. Şuanda laptop var klavye giderse pc gitti demektir. Gerçi klavyelerin maxiceple alakası yok. Online oyun oynarken sinirden vurunca kırılıyordu. :@

FerreT

FerreT

Üye
Knight mı...minormu yapamıyordun :pro:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
O tarz oyunları hayatım boyunca oynamadım oynamamda. Online fifa turnuvalarına katıldım, cod tarzı oyunlar oynarım ferret ;)

FerreT

FerreT

Üye
Fifa mı 2008 de rakip arıyorum
Hamachiden oynayalım mı :)

canturgay

canturgay

Üye
    Konu Sahibi
ben varım ama 2007 de 2008 sarmadı..da..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt