Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ed-vırt gitmiş mutasyona uğrayıp ed-zırt olarak daha tehlikeli bir şekilde gelebilir
edwird_fan
Üye
Edwird seni özledik, her yerde arıyorduk. Deden nasıl ? Gerçi cevap vermezsin ama yazayım dedim
iremm
Üye
ed-vırt gitmiş mutasyona uğrayıp ed-zırt olarak daha tehlikeli bir şekilde gelebilir
burakkk123
Üye
edwird hadi yaz bişeyler
Ossur_Kac_DH
Kapalı Hesap
Edwird geri gel nollur
Anıl Umut
Emekli Yönetici
Hayır hayır!!
Ne geri gelmesi ..
Ayrıca konuyu niye hortlattın
GkHnZn
Üye
******** bir zamanlar kovulmadan az gülmüyoduk be edwird. Nerelere gittin. Üye ol tekrar bişeyler yap.
vaynett
Üye
diyecek söz bulamıyorum saçmalıktan başka bişey değil...!
Meaningless
Üye
edwirdgerigella
Üye
lan edwird ******** gel artık yakalarsam senı bacaklarını kırarım senın
284 kayıtlı üye, 0 misafir
bu kadar üye senı beklıyor lan eğer bunları kırıp'ta foruma gelmessen
dicek birşey yok
dalakcemal
Üye
[sıze=4]geri don gerii don ne olur gerii donn
dalağini yirim
[/sıze]
HighEnergy
Üye
******** buraya da mı dadandın
Erdem2602
Üye
Konu hort mu yoksa edwird gerçekten geri mi döndü bilmiyorum profilinde en son aktivite dün diyor? Açıklık getirilsin! Edwird ne olursun ******** geri dön!!
McLanE
Üye
Sana puanım 9 kanka
metinT
Üye
Edwird artık geri dönme.O forum kadar rezil bir forum görmedim.Cinsel tercihlerim yüzünden benim onurumu kırdılar.Senle gidelim ******** daha iyi forumlar bulalım.Özelliklede adminleri iyi olan bir forum.Cinsel tercihlerin yüzünden beni banlayan ilk ve tek forum ********.Yazıklar olsun ordaki adminlere yazıklar olsun...