Dedem ve Ben

Sponsorlu Bağlantılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Edwird veya bir başkası, saçma mesaj yazabilir (size göre), kendince yardım istemiş, belki de bir hayal ürünü (kimine göre) ama kurallar dahilinde oldukça müdahale edilemez.

Dolayısıyla konuyu kapatın, bu adamı atın gibi mesajlar sadece yazılır, durur. Hangi gerekçeyle göndereceksiniz? Yalan söylüyor diye mi? Forumda hergün 100lerce yalan vardır mesajlarda.

Dolayısıyla kimse karışamaz bu konuya, açık kalması gayet doğaldır.

Ayrıca edwird'ın olayları ya da hikayeleri gülmek için birebir. :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Forumumuzun sınırları dahilinde sizi rahatsız eden birisi olursa şikayet etmeniz yeterli, dakikalar içinde gereken yapılacaktır.

edwird, umarız kırmamışızdır seni
merak ediyoruz dedenle olan hikayeleri
dinlemek biraz mide gerektirse de
sevdik biz de seni

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Edwird senin heykelini dikecem ...

Geri Dön Edwird

Kapalı Hesap
Gerçek edwird değilsin,gerçek edwird sadece konuyu açardı,konu içine mesaj atmazdı.

:kop:bazıları boşver artık o forumu,kal bizim forumda demiş akıllarınca...Gerçek edwird bizim forumu bırakmaz,konuyu açan arkadaş edwird çakması.

:bigstar:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Gerçek edwird değilsin,gerçek edwird sadece konuyu açardı,konu içine mesaj atmazdı.

:kop:bazıları boşver artık o forumu,kal bizim forumda demiş akıllarınca...Gerçek edwird bizim forumu bırakmaz,konuyu açan arkadaş edwird çakması.

:bigstar:

Burasını biz bilemeyiz, kim gerçek kim değil. Bize gelen her üye forum kurallar dahilinde kaldığı sürece kabuldür bizim için. :oke:

Dhqwer

Üye
Edwird kendine yeni bit hayat seçmişsin, Kendine başka forumlar bulmuşsun ,
Nerde mutluysan orda kal Edwird ,Belki gerçekten edwrid ta değilsin,Onu taklit etmek isteyen kişiliksiz bir özentisin, Bunu hiç birimiz bilemeyiz Ama...
Unutma biz hep senin yanındayız...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Edwird'ın peşinden geldiğini söyleyen arkadaşlar forum ismi vermezlerse seviniriz. Zira kurallarımız gereğince bu yasaktır ve uyarı sebebidir. :oke:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Daha ne numuneler göreceğiz bakalım :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Çin malı edwird olmasın bu :kop:
edwird'in Çinli kardeşi falan..?!

:ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
arkadaşlar sizce çok fazla dalga geçmediler mi???

edwird

edwird

Üye
    Konu Sahibi
şimdi yemek yiyecektik annemde kurbandan kalma etlerle yahni yapacaktı bende yanında pişsede yesem diye bekliyordum karnım zil çalmaktaydı anne dedim bu yemekten dedem yiyecekmi tabi yiyecek dedi bende eğer o bu yahninin içine tükürürse onu camdan atarımmdedim.neeese yahin oldu dedem geziyordu bi baktım geldi ne yemekte hazırdı masada direk manyak herif elini yıkamdan oturdu eline ekmeği alduı.yuh ya dede dedim kimbilir ne zaman naptında elini yıkamadın şimdi yemek yiyeceksin manyak herif dedim

sonra bu sinirlendi tabi o sinirle bak böyle yiyorum dedi benim tabağıma balgam attı zorlada yetdirdi hiç bu kadar onurumu kırmamıştı ne yapmalıyım ben rezil oldum tüm eve

edwird

edwird

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlarım o foruma gelemiyorumki ipimi bağlamışlar benim çözende yok ne yapmalıyım pcyimi değiştireyim :(
o forumdan beni tamamen gönderdiler dedemde oranın adminlerini balgamladı diye çok sinirlendiler şimdi girmeye çalıştım girmiyor ne yapmalıyım ben

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Senin dede hasta bence kardeşim:=)

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
kardeş deden biraz aksi birine benziyo bu yaştan sonra kimsenin huyu değişmez katlanacaksin gibi gelio bana

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Böyle dede düşman başına. :ehe

iremm

iremm

Üye
:kop::kop::kop::kop: Edwird anlattığın kdrıyla sen herkese rezil olmuşsun ztn bu saatten snra yapacak bişi yok :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İsrail'in üstüne salalım biz senin dedeyi :kop:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hayvan tacirleri kapar ama bu dedeyi, lama niyetine :kop: