Dedem ve Ben

Sponsorlu Bağlantılar

bfrheostat

Üye
*** bu muhabbetlerden bıkacağını sanmam :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;1191435' Alıntı:
Valla 3-5 üye yeni üye olmuşta..Ve ilk mesajları buraya olduğu için öyle zannettim..Doğrudur. Neyse sağol ahmet açıklama için;) Konu şahsıma göre gereksiz ve saçma geldiği içinde bunu belirttim. KOLAY GELSİN

Edwird'ın fanı olduklarını belirtmişler, sanırım bu yeterlidir fake olmadıklarına. :)

burakkk123

Üye
Reklam yapmak yasaktır. Devamında banlanacaksınız...

edit: neyse site ismi vermek yasakmış. eğer edwirdsan geri dön pls bunu söylicem sadece :D

Geri Dön Edwird

Kapalı Hesap
Tüm Konu Dışı Müdavimlerinin tek mesajı şudur:

Eğer gerçekten sen Edwird'san-ki sanmıyoruz-...Geri dön,lütfen geri dön...Dedeni,seni ve hikayelerini özledik...

Edit: Döneceğin yeri biliyorsun...

Reklam yapmak yasaktır.

Dhqwer

Üye
Edwirdsan lütfen geri dön , Ama mesajlarına bakınca görüyoruzki sen Edwird değilsin Edwird
noktlama işareti kullanmaz:deal:

Buda edwird ı ünlü yapan ilk mesajı bundan sonra dedesinin maceraları başladı forumumuzda

Reklam yapmak yasaktır.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Edwird olum senin hikayenin kayışı kopmuş balgamcı dedenide bi kulak burun boğazcı ya götürmeni tavsiye ediyorum sen de hazır hastaneye gitmişken bi rehabilitasyoncuya görün:kop::kop::kop:

Salihyet

Salihyet

Üye
Allah akıl fikir versin :) kendi adıma söyleyeyim , internet bile olsa kişilikten ödün vermem ;)

iremm

iremm

Üye
uzun zmndır bu kdr güldüğümü hatırlamıyorum :kop::kop::kop:

edwird dön geri

edwird dön geri

Üye
edwird hayranlarını bırakma ait olduğun yere dön
sen bir internet efsanesisin halka karşı sorumlulukların var
sensiz forumun tadı tuzu yok
internette her adımını takip ediyoruz aylardır süren sessizliğini niye burada bozdun geri dönüşün muhteşem olmalıydı

ama edwird değilsen bu yaptığın çok onur kırıcı

iremm

iremm

Üye
internette her adımını takip ediyoruz aylardır süren sessizliğini niye burada bozdun geri dönüşün muhteşem olmalıydı

:kop::kop::kop::kop:

edwird dön geri

edwird dön geri

Üye
google da bir arayın edwird diye siz de hayran olacaksınız

Salihyet

Salihyet

Üye
Arattırdım, konuları kaldırılmış, sadece fan'lardan birinin konusu kalmış, hiç de mühim biri değil.. Komik de gelmiyor , benim mizah anlayışım farklı :)

c3r3n

c3r3n

Üye

:ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
Edward Scissorhands

daha orjinal bir şeye gülerim, edwırd diye yazılmıyor ve tükürmek bana hiç bir zaman komik veya güzel gelmemiştir ;)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ya ne kadar uzattınız...diğer sitede meşhur ya da değil bize ne...kimse merak etmiyo..ne diye buraya yazıyosunuz...madem o kadar dönmesini istiyosunuz direk kendisine özel msj atın yalvarın...yok diyosanız ki biz onun fanatikleriyiz o zaman siz buraya takılın artık...edwird nereye siz oraya ( fanatik dediğin öyle olur )

ouSahin

ouSahin

Üye
Sende dedene balgam at :ehe

edwird

edwird

Üye
    Konu Sahibi
beni tanıyamamış arkdşlarım çok üzüldüm arkadaşlar gerçekten onurumu kırdınız benim o siteye gel demişsiniz benim bilgisayar o siteyi hiç açmıyo bizim haker arkadaş vardı onu çağırdım
şimdi gedi dedim bak şuna neden girmiyor benim arkadaşlarımın olduğu siteye.senin ipini banlamışlar sitenin dedi.oğlum okadar hakerim diye övünüyosun madem çoz ipimide madem gireyim dedim tamam bakalım dedi senin ip kördüğüm olmuş ben çözemem dedi gitti öküz.bi işi yapamadı o yüzden ******ye gelemedim birdaha
sizce napmalıyım nasıl geleyim.gelemezsem eğer burdayım ben burayı çok sevdim onurumu kıran yok hem kafa adam edminler
noktalama demişsiniz benim olduuma inanmayan arkadaşlar.şimdi geçen gün üniversiyedim hoca geldi oğlum tıp okuyosun hala yazı yazamıyosun ne bi nokta koymuşsun nede başka bişi dedi .bende niye hocam benim bi tarzım var hem sizin benim gibi dedem yok taabi yazarsınız dedi güzel güzel doktor yazısı okunmaz ben ona alışıyorum dedim eğer yazmayı öğrenemezsen mezun etmem dedi seni bende nokta koymayı öğrenmeye başladım (nokta)

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Smirnoff abi sen misin yahu?

edwird dön geri

edwird dön geri

Üye
ya ne kadar uzattınız...diğer sitede meşhur ya da değil bize ne...kimse merak etmiyo..ne diye buraya yazıyosunuz...madem o kadar dönmesini istiyosunuz direk kendisine özel msj atın yalvarın...yok diyosanız ki biz onun fanatikleriyiz o zaman siz buraya takılın artık...edwird nereye siz oraya ( fanatik dediğin öyle olur )

fanatiğiyiz zaten buraya takılıyoruz yoksa cep telefonuymuş programmış umrumda değil

edwird dön geri :agla:agla:agla:agla
sensiz hayatın bile tadı tuzu yok
gel eski foruma orda daha kafa adamlar var en azından
burada tanımıyorlar sevmiyorlar seni orjinal değilmişsin güya:nono:
efsanesin sen internet mahir bir sen ikincisin o da kronolejik sırada
yoksa sen hep birincisin
hatta bir incisin
gel ben senin oradaki ipini çözerim
hocanın sana yaptığı da çok onur kırıcıymış