Decompile_v.1.20

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Decompile_v.1.20
Decompile programı, pyhyon'un *.py ve *.pyc dosyalarını birbiriyle decode etmesini sağlar... Yani py dosyasını sıkıştırıp pyc, pyc dosyasınıda çözerek yazılabilir py haline getirebilirsiniz...

Sanırsam program sadece N serisi telefonlarda çalışmakta.. (N70te çalışıyor fakat 6600da çalıştıramadım...)

Ekli dosyalar

Tepkiler: punqermojo, mazlum1790 ve yunus3787
    Konu Sahibi

kardeş sağol bi sorum var bu uygulamanın boyut sınırı var mı

Konu Sahibi
Evet sınırı var...

Zaten sınır olmayanıda 20kb. tan fazlasını decompress etmiyor... Bu yüzden en ideali ve yapılan işlemi göstereni bu...

Evet sınırı var...

Zaten sınır olmayanıda 20kb. tan fazlasını decompress etmiyor... Bu yüzden en ideali ve yapılan işlemi göstereni bu...

kardeş daha fazla boyutlu .pyc leri nasıl .py yapabilirim çok lazım da o yüzden lütfen bi bilgi verirsenz sevinirim

dada21

Üye
bu program zaten mevcut ama yine de sağol önizlemeler 6600 dan mı fontun güzelmiş paylaşabilirmisin?

Konu Sahibi
kardeş daha fazla boyutlu .pyc leri nasıl .py yapabilirim çok lazım da o yüzden lütfen bi bilgi verirsenz sevinirim

Hocam zaten 20kb.tan yukarısını telin işlemcisiyle çözmek mümkün olamaz bence... bunun için bir pc programı olmalı... olmalı olmasınada valla bende yok...

bu program zaten mevcut ama yine de sağol önizlemeler 6600 dan mı fontun güzelmiş paylaşabilirmisin?

Tabii ki hocam, en kısa zamanda program hakkında, zaten senin py bombacıda var ama bundaki işlemle ilgili ayrıntı veriyor diye kullanıyorum, pek aktif olmadığımdan takipte edemiyorum siteyi.. verildiyse özür dilerim..

paylaşım için sağol keşke 6600 da da çalışsaydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...