death note animesini izleyenler..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kobrra

Üye
    Konu Sahibi
death note animesini izleyenler..
evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi death note izlemiş olanlarla istişare yapalım mı burada? Ben daha yeni bitirdim ve kendimi inanılmaz boşlukta hissediyorum.L ve kira'yı tanıdıktan sonra kendi zekamdan şüphelenmeye başladım.Ayrıca kira'yı sevmiyor olsam bile, ölüm şeklini yakıştıramadım.Biraz basit bitmiş gibi sanki

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Ben hem mangasını hemde animesini izledim ve en sevdiğim 3 manganın arasına girecek bir yapıt.Bende son bölümü çok kötü bulmuştum Raito gibi bir dahinin o kadar basit hatalar yapması ve gülmesine engel olamamasının gerçeklik payı yok.L'i ve Raitoyu da çok sevmiştim ama görüşlerinden dolayı Raito 1 adım öndeydi.Ayrıca Raito ölse bile o sümsük Near Mello ikilisi tarafından değil de Ryuzaki tarafından öldürülsün isterdim.Mesela Ryuzaki ve Raito'nun berabere kaldığı ve aynı anda öldüğü bir son olabilirdi.

Kobrra

Üye
    Konu Sahibi
aynen katılıyorum.Ben L taraftarıyım.Ama yinede kira bu kadar kolay ölmemeliydi.Dediğin gibi bitse bence de güzel olurdu

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Kobrra

Üye
    Konu Sahibi
buna benzer öner diyecem de yoktur herhalde :) code guess bunun çakması diyorlar

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
buna benzer öner diyecem de yoktur herhalde :) code guess bunun çakması diyorlar

Bu tarzda yok.Benim izlediğim ilk anime'de death note'du.Ondan sonra Another izlemiştim o da çok güzeldir.Birde Bakuman'ı öneririm ama biraz manga kültürünün olması gerekiyor Bakumandaki bazı terimleri anlamak için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt