Dead trigger 2 geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Criver

Üye
    Konu Sahibi
Dead trigger 2 geliyor




DEAD TRİGGER 2

Madfinger Games
tarafından geliştirilen zombi temalı FPS oyunu Dead Trigger‘ın ikinci bölümü Dead Trigger 2, Los Angelas’ta başlayan E3 Oyun Fuarı’nda tanıtıldı. Geçen yılın ağustos ayında ücretsiz olarak iOS platformu (geçen yılın temmuz ayında Android için de yayınlanmıştı) için oyunseverlerin beğenisine sunulan yapım, iOS ve Android platformlarında toplam 18 milyon oyuncuya ulaşarak önemli bir başarıya imza atmıştı.

NVIDIA’nın Tegra 4 işlemcili cihazlarında gelişmiş grafikleri oyunseverlere sunacak olan yapım iyileştirilmiş kontrol arayüzü ve yeni zombilerle oyunseverlerin karşısına çıkacak. Unity grafik motoru ile hazırlanan Dead Trigger 2′de, ilk yapımda olduğu gibi oyuncuların zombilere karşı mücadele edip hayatta kalması gerekiyor. Dead Trigger 2′yi Dead Trigger’dan ayıran fark ise çoklu oyuncu modunu desteklemesi. Oyuncular bu sayede hem çevrim içi hem de çevrim dışı oyun deneyiminden yararlanabilecek. Dead Trigger 2′nin herkes için aynı zamanda ve aynı yapıda olmayacağını belirtelim. Oyuna yeni başladıysanız zombi salgının ilk döneminde dünyaya dahil olacaksınız. Eğer geçen yılki Dead Trigger’ı oyununu oynadıysanız, Dead Trigger 2′ye salgının üçüncü yılından başlayacaksınız. iOS ve Android sürümünün haricinde Facebook, Mac Store ve Steam üzerinden de oyunseverlerin beğenisine yaz aylarında sunulacak olan oyunun tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.


[video=youtube;u_tQnK6-NAY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u_tQnK6-NAY[/video]


ALINTIDIR.
 


-Emre

-Emre

Üye
grafikler güzel :) haber için :tşk:
 
Invoke

Invoke

Üye
Tegra 3 tanıtılırken de daha normal duran bir görüntü vardı (tegra 2) sonra daha canlı daha gerçekci bir görüntü geliyordu (tegra 3)
Şimdi bu videoda daha da canlı olmamış ki, yine aynı olay, tegra 3 yerine de 4. 2yerine 3 yazmışlar. Uzun lafın kısası alttaki videoda tegra 3 çok iyi duruyor üstteki videoda alttaki androidden biraz iyi duruyor.

 

OğuzcanAbi

Üye
Bırinciyi oynamıştım biraz di hemde 32 mb felan o boyuta grafikleri çok iyiydi :oke:
 

neksussword

Üye
2 cisinde silahlar iyi çizilmiş ve modifiyeli olursa bayabi güzel olur
 

bboybocuk

Üye
Süpermiş
 
Metin137

Metin137

Üye
bekliyoruz bilgi için :tşk:
 
enterneoll

enterneoll

Üye
1. fena değildi ama bir süreden sonra sıkıyordu 2.si keşke ilerleme modu filen olsa sıkmasa bizi
 

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
ANIL
Cevap
2
Görüntüleme
403
TheNightMare.
ANIL
Cevap
1
Görüntüleme
396
Eren Değerli
ANIL
Cevap
1
Görüntüleme
351
bilisimler


Üst Alt