Öneri Dead Target: Zombie Mağazada

braayn

Üye
    Konu Sahibi
Dead Target: Zombie Mağazada
merhabalar
Gonul isterdi ki güncelleme geldi diye konu açayım ama bu oyunda en az güncelleme kadar iyi
Telefondan açtığım için konuyu görsel ekleyemedim
iyi oyunlar

Tepkiler: m542tf, RetaXter ve Rainesto

dakamon

Üye
1 hafta önce yüklemiştim bu oyunu ben

Rainesto

Üye
4.10.2014 son güncelleme oyun daha önceden de vardı ama zevkli oyun paylaşım için

Emre

Üye
GamePlay
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkurler

3 gun oynadim sonra baydi. Bir suru silah var ama pompali disinda is goren yok . Halbuki pompalidan daha sonra aciliyor silahlarin cogu lvl istiyor.

skynet

Üye
3 gun oynadim sonra baydi. Bir suru silah var ama pompali disinda is goren yok . Halbuki pompalidan daha sonra aciliyor silahlarin cogu lvl istiyor.
Altınları biriktirerek silahları alabilirsin hocam Ben kolay yoldan baya altın toplamıştım

braayn

Üye
    Konu Sahibi
ben oyunu yeni keşfetmişim iş yoğunluğundan markete pek giremedğimden

Altınları biriktirerek silahları alabilirsin hocam Ben kolay yoldan baya altın toplamıştım

Aldim hocam silahlari 5. Silaha kadar actim ama silahlar ise yaramiyor iste yani silahlar arasinda dengesizlik var . Pompali ile ates ediyorum bir kerede oluyor ama ileri seviye silahlar ile sarjor bosaltiyorum upgrade etmeme ragmen olmuyorlar. Neyse dedim ya baydi sonra sildim zaten. Varmi hocam soyle 2-3 ay beni idare edebilecek bir oyun . : )

skynet

Üye
Hocam bende telefonda fazla oyun oynamam sadece bu oyun yüklü ama bende sıkılmaya başladım herhalde yakında silerim

Tepkiler: luckysleven

m542tf

Üye
modern combat 5

Tepkiler: luckysleven