DEAD PHONE İŞARETLENMİYOORRRR!!!! YarDIM EDİNNN!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LeaD3R

LeaD3R

Üye
    Konu Sahibi
DEAD PHONE İŞARETLENMİYOORRRR!!!! YarDIM EDİNNN!!!!!
Arkadaşlar c5-03 e yazılım attım tel öldü
phoenixte dead phone seçeneği aktif değil

YARDIM EDİİNNN

perşembe antalyaya gitcem düzeltmem lazım!!!!!

Phoenixin son sürüm yüklü :off::vur:ağlarım::angry:

estorak

estorak

Üye
Phoenix ne ya böyle güvenilmeyen programlara inanırsaniz tel ölür tabi umarım yardımcı olabilecek birisini bulursun !

Emre-45

Emre-45

Üye
manage connection dan no connection u sec----------Eklendi @ 21:50:03 ---------- Yazıldı @ 21:49:22 ----------bu arada phoenix guvenilmeyecek bir yazilim degildir nokia nin kendi programidir ve forumdakilerin cogu anna ve belle yi phoenix ile yuklediler ben de dahil. Bilmeden yorum yapmayin

Krofessional

programi yönetici olarak ve xpsp3 modunda çalıştır com bağlantısı olmuycak arkadasın dedigi gibi no connection olmalı ve isaretlemeden önce rm-697 seçmelisin

estorak

estorak

Üye
ben bu işlemlerin güvenli olmadığını söylüyorum tek bir hata telefonu öldürebiliyor

alim6563

alim6563

Üye
Bence asıl phoenixle daha güvenli cfw yaparken 2 kez açılmadı telefon hatalı yapmışım sonra düzgün yaptım açıldı :)

LeaD3R

LeaD3R

Üye
    Konu Sahibi
saolun hacılar araştırırken bi konuda buldum no connection işini :aha:

yinede sağolun :oke:

ben c5-03 ün orjinal fw si üzerine mod kuruyom olmuyor :ah tel açılmıyor :bilmm neden öyle oluyorki :P:

inn

inn

Üye
Sevgili arkadaşlar bu gün beni öyle bir sıkıntı öyle bir dertten kurttardınızki anlatamam sizlere ne kadar teşekkür etsem az başıma gelen sorun noki n-8 belle yazılımı attılar kvk dan ilk sıkıntım wifi bağlantı sorunu hard format atmışlar geri verdiler eve geldim yeniden aynı so sorun soft format attım wifi sıkıntısı gitti lakin bu seferde ovi suit açılmıyor aradım form sayfalaraında navifirm ile room indir phoenix ilede yükle sorun çözülük dediler bende yaptım lakin room dosyalarını atarken sistem hata verdi prog. kitlendi usb kablosunu çekincede iş gitti :D deli oldum ülen nasıl çözerim nasıl çöerim inat ettim gitmeyecem kvk ya :D sonra bu sayfayı okudum çok dikkatli dediklerinizi harfiyyen yerine getirdim rm kodunu kendi ürünüme göre ayarladım aha oda ne telefon açıldı :))) yuppyyyy :)) hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
saolun hacılar araştırırken bi konuda buldum no connection işini :aha:

yinede sağolun :oke:

ben c5-03 ün orjinal fw si üzerine mod kuruyom olmuyor :ah tel açılmıyor :bilmm neden öyle oluyorki :P:

çakışan dosyalar var modu koyuyorsun ama içinde farklı rofs lar da aynı dosyadan bir tane daha var mod içindeki dosyaları atmadan önce fw de aynı dosya dosyalar var mi kontrol et

LeaD3R

LeaD3R

Üye
    Konu Sahibi
çakışan dosyalar var modu koyuyorsun ama içinde farklı rofs lar da aynı dosyadan bir tane daha var mod içindeki dosyaları atmadan önce fw de aynı dosya dosyalar var mi kontrol et

rofs3 veya core'yi nasıl açıp da içine bakabilirim ?

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
manage connection dan no connection u sec----------Eklendi @ 21:50:03 ---------- Yazıldı @ 21:49:22 ----------bu arada phoenix guvenilmeyecek bir yazilim degildir nokia nin kendi programidir ve forumdakilerin cogu anna ve belle yi phoenix ile yuklediler ben de dahil. Bilmeden yorum yapmayin
Kardesm bnada yardım cı olurmusun telefınm Symbian belle annaya çevirmek istiorm Downrage yapıcam yani fakat önce Dead phone yi işaratleyim okeyledimde Product code üstte yazmadıı için yapamıorm öle bir hata verior çok acil durumum yardım edermsn

LeaD3R

LeaD3R

Üye
    Konu Sahibi
Kardesm bnada yardım cı olurmusun telefınm Symbian belle annaya çevirmek istiorm Downrage yapıcam yani fakat önce Dead phone yi işaratleyim okeyledimde Product code üstte yazmadıı için yapamıorm öle bir hata verior çok acil durumum yardım edermsn

sen bunu s^3 ofw kısmından bak orda vardır tahmininm

zazadayı1601

Üye
abi ya çok sağolasın allah razı olosun telefon kapandı açılmıyordu ödüm patladı valla dediğini yaptım teli sayende kurtardım çok sağol

okanbiz

okanbiz

Üye
arkadaşlar ilk kez cfw atıcam dead phone işaretlenmiyor manage connettion diyosunuz bu ayar nerde bilmeyenler için biraz açarmısınız kurcaladım phoenixi manage connettion diye seçenek göremedim bi yardımcı olacak yokmu

hizan

hizan

Üye
arkadaşım bana özelden pm at yardımcı olayım.

miltfrext

miltfrext

Üye
ben bu işlemlerin güvenli olmadığını söylüyorum tek bir hata telefonu öldürebiliyor
tel ölme olayı sadece yazılımın tetikleyicilerinin phoenix tarafından ayarlanmamasıdır.Bu tetikleyicilerin(Bunlar tele yolladıgımız verilerin unpack edilmesi olayıdır kısaca) ayarlanmaması da phonix'in attıgı dosylarla ilintili birşeyin kalmaması için bağlantı kesmesinden dolayı bazı güncellemelerin sıkıntılı olması (fakat bunlarda tele donanımsal zarar vermemektedir.) Eski yazılımların üzerine kurulan yazılımlarda tetikleyicilerin hazır olmasına güvenerek hazırlanmış yazılımları yüklenmesi sonucu tel ölmektedir.Telin donanımsal olarak ölmesi sadece Usb'den gidebilecek sapkın bir gerilim sonucu oluşur.Bu sözleri size birçok tele 100'lerce kez firmware update yapmış ve belirli bir süre bu işten para kazanmış biri olarak yazıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt