De Sanctis: "Franco'dan daha iyiyim"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
De Sanctis: "Franco'dan daha iyiyim"
De Sanctis: "Franco'dan daha iyiyim"

Geçen sezon Galatasaray'da oynayan ve Napoli kalesini koruyan Morgan De Sanctis, Leo Franco'dan daha iyi olduğunu söyledi.
Özel bir arkadaşını ziyaret için İstanbul'a gelen İtalyan file bekçisi, Galatasaray ve Türkiye Ligi'ni yakından takip ettiğini belirtti.
Sarı kırmızılı takımdan ayrılma sebebinin sadece para olduğunu da dile getiren De Sanctis, kendisinden sonra Galatasaray yönetiminin anlaştığı Arjantinli Leo Franco ile kariyerinin tartışılamayacağını söyledi. Napoli'de mutlu olduğunu da belirten İtalyan kaleci, şöyle devam etti:
BENİ İSTEMEDİLER
"Galatasaray'dan ayrılmak istemedim ama sorun para olunca ipler koptu. Şu anda huzurluyum. Leo Franco da iyi bir kaleci ama benim kadar değil. Onun bonservisi elindeydi ve Galatasaray kendisini bu yüzden tercih etti. Üstelik ben Dünya şampiyonu İtalya Milli Takımı'nın kalecisiyim. Buffon'un yedeğiyim. Leo Franco, Arjantin kadrosuna giremiyor.”
Galatasaray'a hala sempati duyduğunu ve sarı kırmızılı forma altında güzel günler geçirdiğini de kaydeden De Sanctis, "Kalmak istedim. Ancak, yöneticiler bonservis ücretimi vermediler. Bir anlamada beni istemediler. Takım arkadaşlarım başta olmak üzere malzemecilere kadar çok güzel dostluklar kurmuştum. Galatasaray'da başarılı olduğuma inanıyorum. Ancak şanssız maçlar çıkardım. Takım olarak zaten şanssız bir sezon geçirmiştik” diye konuştu.
TÜRKİYE'Yİ UNUTAMAM İleride hayatını anlatan bir kitap yazacağını ve Galatasaray'daki günlerine geniş yer ayıracağını söyleyen tecrübeli file bekçisi sözlerini şöyle tamamladı: "G.Saray'da futbolu bırakmayı düşünmüştüm. Çünkü, Türkiye'yi ve halkını çok sevmiştim"
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
De Sanctis'in, Franco'dan iyi olmadığını kimse söyleyemez bence. Galatasaray alıyor adamları ama para vermek yok.
 
Cynical

Cynical

Üye
Ilginç kaleciler bulma konusunda üstümüze yok. Sanctis geçen sene bir alemdi, bu sene de Franco... Libero gibi kaleci mübarek. Ceza sahası içinde bile toplara kayarak ayakla müdahale etmeye çalışıyor.
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bizde şans yok
 
orukm

orukm

Üye
ewet kaleci şansı yok bizde
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt