Ddr Ramm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RockFord Fosgate

Üye
ya tabıkı pcı daha gelecege yonelık ve yenı teknolojı ama agp nınde cok performanslı modellerı yok ve su an aralarında cok fark yok agp ve pcı arasında!

__Midas__

__Midas__

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Feb 22 2006, 09&#58;59 PM) [post=284239]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
beyler ekran kartında mb onmlı deıl calısma hızı ıs hattı ve bıt degerlerı onmlıdır&#33;&#33;Ör:6200 turbo force 256 mb ama normal bır 128 lık 5500 bıle cook daha ıyı bu karttan&#33;&#33;
[/b][/quote]
grafik işlemci bazında aldım zaten hocam...

RockFord Fosgate

Üye
bende hanı bazı ucuz kartlar oluyoya ustunde 256 mb fılan yazıyo bu turboforce fılan olanlar yada x1600 serısı(gercı cok ucuz deıl)512mb lık modellerı war&#33;onlar hıkaye demek ıstedım bılgılendırmek adına&#33;:)

teenwolfx

Üye
Şu anda tamam ekran kartında bellek önemli değil diyoruz ama o devirde geçti arkadaşlar artık alacağınız kartlarda 256 Mb bellek ve GDDR3 olmasına dikkat edin niçin derseniz hem oyunlarda artık min. buna ihtiyaç olacağı söyleniyor hemde 128mb ramler 700mhz ile çalışırken 256mb GDDR3 ler 1000mhz ile çalışıyor ve o/c potansiyelleri daha yüksek (tabi hepsi değil mesela benim kart
o/c canavarı :-))) ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt