Dayak yiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

buketcik

buketcik

Üye
:eheama kabuğundan çıkmazsada yazar dururuz böyle.

maxirabit

maxirabit

Üye
Yavaş yavaş açılıyor zaten:D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
body en mantıklısı ama öncesinde vücudunu beslemen lazım. fakat senin sorunun dışarı çıkmanla başlıyor o yüzden evden çıkmadan halletmek için internetten dambıl al kum torbası al elin için pense al 1 ay çalış mekiktir şınavdır bunlarıda yap yani vücudunu sertleştir..
Şunu unutma bir insanı güçlü yapan boyu posu kas yoğunluğu değildir.. Kemiklerinin ve reflekslerinin sertliğidir.. Bunun için herşeyden önce günde 1 litre süt iç bunu mutlaka ama mutlaka yap sağlık = süt sonra bıldırcın yumurtası al marketlerde satılıyor. bal al... süt - bal - yumurta bunları karıştır her gün hiç... yaklaşık 1 hafta bu kürü uygula sonra yavaştan sporuna başla ben hergün bunu yapıyorum tabi benim yediğim faydalı şeyleri şimdi yazsam sayfalar dolar.... en önemlisi kum torbasını unutma 2 günde bir sürekli sporumu yapıyorum.. maşallahım var gewnelde kavga etmem ama bazen den k geliyor inanırmısın kavga ettiğim adamın yumrukları bana işlemiyor. ama ben denk getirdiğim zaman vurduğum yerde şekil bozuklukları oluyor.. sen dediğim gibi yap 1 ay sonra o çoçukların beşi birden sana dalsın beşinide indirirsin:oke:
Sütü ömrün boyunca her sabah ve akşam yatarken iç bulabiliyorsan kay marka keçi sütü var keçi sütü içmeye özen göster kay keçi sütü büyük marketlerde satılıyor...
Sütün faydaları saymakla bitmez..
1)kemiklerini taş gibi yapar kemik erimesi vs bunları unut...
2)saçlarını gürleştirir saçların capcanlı olur saç dökülmesini unut..
3) dünyadaki tüm diş macunları bir araya gelse sütün dişlerine sağladığı korumayı sağlayamaz, tabi dişlerini her gün fırçalayacaksın
4)mide yanması, ekşimesi gibi + çoğu iç organlarının sorunlarını unut hepsini yok eder...
5)kendini accayip iyi hissedersin
6)şişmanlatır kalorisi yüksektir ;)

• Beğen
Tepkiler: yumurta kabuğu
buketcik

buketcik

Üye
akılver yarabbim sennn

yumurta kabuğu

yumurta kabuğu

Üye
    Konu Sahibi
body en mantıklısı ama öncesinde vücudunu beslemen lazım. fakat senin sorunun dışarı çıkmanla başlıyor o yüzden evden çıkmadan halletmek için internetten dambıl al kum torbası al elin için pense al 1 ay çalış mekiktir şınavdır bunlarıda yap yani vücudunu sertleştir..
Şunu unutma bir insanı güçlü yapan boyu posu kas yoğunluğu değildir.. Kemiklerinin ve reflekslerinin sertliğidir.. Bunun için herşeyden önce günde 1 litre süt iç bunu mutlaka ama mutlaka yap sağlık = süt sonra bıldırcın yumurtası al marketlerde satılıyor. bal al... süt - bal - yumurta bunları karıştır her gün hiç... yaklaşık 1 hafta bu kürü uygula sonra yavaştan sporuna başla ben hergün bunu yapıyorum tabi benim yediğim faydalı şeyleri şimdi yazsam sayfalar dolar.... en önemlisi kum torbasını unutma 2 günde bir sürekli sporumu yapıyorum.. maşallahım var gewnelde kavga etmem ama bazen den k geliyor inanırmısın kavga ettiğim adamın yumrukları bana işlemiyor. ama ben denk getirdiğim zaman vurduğum yerde şekil bozuklukları oluyor.. sen dediğim gibi yap 1 ay sonra o çoçukların beşi birden sana dalsın beşinide indirirsin:oke:
Sütü ömrün boyunca her sabah ve akşam yatarken iç bulabiliyorsan kay marka keçi sütü var keçi sütü içmeye özen göster kay keçi sütü büyük marketlerde satılıyor...
Sütün faydaları saymakla bitmez..
1)kemiklerini taş gibi yapar kemik erimesi vs bunları unut...
2)saçlarını gürleştirir saçların capcanlı olur saç dökülmesini unut..
3) dünyadaki tüm diş macunları bir araya gelse sütün dişlerine sağladığı korumayı sağlayamaz, tabi dişlerini her gün fırçalayacaksın
4)mide yanması, ekşimesi gibi + çoğu iç organlarının sorunlarını unut hepsini yok eder...
5)kendini accayip iyi hissedersin
6)şişmanlatır kalorisi yüksektir ;)

artık ölsem de sütten nefret edemem. bendeki bütün olumsuzlukları adeta süt yok edecek gibi görünüyor. teşekkürlerimi borç bilirim. keçi sütünü bir kere içmiştim fakat tadını hiç beğenmemiştim. normal inek sütünü içsem faydalı olur değil mi? kendimi toparlama vakti geldi artık. mekik, şınav bunlara şimdiden başlıyorum. diğer önerileri de değerlendireceğim. asosyallik zor iş ve herhangi bir spor salonuna ya da mağazaya gidip o tür şeyleri almak benim açımdan çok zor. yazını beğenmek geldi içimden ve de beğendim. fakat beğenince de ne oluyorsa.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
istersen özelden sana neyi nerden alacağını aldığın şeylerle nasıl çalışacağını bir bir anlatablirim:oke:
keçi sütü içmesem inek sütü içsem faydası olurmu diyosun... süt süttür. ama keçi sütü doğada anne sütüne en yakın içeriğe sahiptir bilmem anlatabildimmi...
sana inanıyorum ve yardım etmek istiyorum.. başkalarının seni tiye almalarını umursama bırak onlar dalgalarını geçsinler sen işine bak ;) ama işe öncelikle nickini ve avatarını değiştirmekle başla:oke: çünkü kalıplarından sıyrılmadan kendine yeni bir pencere açamazsın

----------Eklendi @ 20:33:38 ---------- Yazıldı @ 20:31:30 ----------

ve beğendiğin mesajlarda ''Beğen'' butonuna tıkla.. bu forumu güzelleştiren bir özelliktir... paylaşımın karşılığını vermektir...

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
artık ölsem de sütten nefret edemem. bendeki bütün olumsuzlukları adeta süt yok edecek gibi görünüyor. teşekkürlerimi borç bilirim. keçi sütünü bir kere içmiştim fakat tadını hiç beğenmemiştim. normal inek sütünü içsem faydalı olur değil mi? kendimi toparlama vakti geldi artık. mekik, şınav bunlara şimdiden başlıyorum. diğer önerileri de değerlendireceğim. asosyallik zor iş ve herhangi bir spor salonuna ya da mağazaya gidip o tür şeyleri almak benim açımdan çok zor. yazını beğenmek geldi içimden ve de beğendim. fakat beğenince de ne oluyorsa.
Siz buralara uğrarmıydınız efendim :hmmm

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Leon [The Professional -Sevginin Gücü]
1994 yapımı Jean Reno ve Natalie Portman'ın başrollerinde oynadığı bu filmi izle..
Hayatımda izlediğim en iyi yapımlardan biridir.. Filmde asosyal şekilde yaşayan bir tetikçinin hayatına küçük bir kızın girmesiyle yaşantısının nasıl değiştiğini göreceksin...
Dikkat et adam formunu nasıl koruyor

Sonra Bruce Lee ustanın tam 4 det filmi var bunları izle filmde yukarıda anlattıklarımı göreceksin. Karşındakinin fiziği önemli değildir.. bu tarz filmler izle ve kendini adapte et bu tarz olaylara

buketcik

buketcik

Üye
izlemeni isterim dene bence:d:

maxirabit

maxirabit

Üye
Wasabi'yi izlesin sonra da bol bol yesin:D

• Beğen
Tepkiler: buketcik
V/RS

V/RS

Üye
Şimdi sana kardeşmi diyim abimi deyim ne deyim bilemiyorm ama senin kadar olmasada o durumu bende yaşamıştım zamanında.Bundan 3-4 sene önce bisikletimle kardeşimi okuldan almaya gittim.Zil çaldı bütün öğrenciler dağılmaya başladı.Ben o zamanlar 14 yaşlarında fallanım.Bir baktım 3 tane 8-9 yaşlarında velet etrafımı çevirdiler.Bisiklete bak seninmi lan bu vs. sonra bi baktım bisikletin orasını burasını kurcalamaya başladılar tai o zamanlar senin gibi tırsağım bişey diyemiyrum.Neyse tam bunlardan kurtudum pedalı çeviriyim dedim bi anda pedal bi takıldı gidemedim mğerese hayvan ayağını tekerin arasına sokmuş.Güldüler falan neyse o gün kurtuldum.Yine ondan 1 haftasonra bisikletle çarşıya inmiştim eve dönüyordum bi baktım bu sefer 2 si orda aha dedim nanayı yedim :D bunlarda durdurdular yine bu sefer bisikletin frenlerini söktüler vs.Bi yapamıyorum yine.Bi kaç tanede tokat yedim bu arada sonra bi hışımla yine bastım pedala o günde kurtuldum.O gün akşama kadar bu olayı düşündüm kardeşim yaşındaki çocuklardan nasıl dayak yerim ben diye.Dikkatini çekerim hiçbir body ağırlık kaldırma vs uygulamadım dedim bu sefer cesaretli olacağım o vurursa bende vuracağım nasıl olsa öylede dayak yiyorum böylede.Neyse bi gün yine dışarıda yürüyorum baktım bni görünce hemen koştular yanıma sanarsınn oyuncak bulmuşlar.Baktım bu sefer itiyo çekiyo falan birine yumruğu birinede kafayı koydum baktım 3. de geliyo oda hayvan gibi dediim bunada geçireyim bitane gelişine anlık bi olaydı zaten ya o geçirecekti yap ben kolumun uzun olmasının avantajıyla buna da gelişine bi geçirdim burnuna ne olduysa artık kanamaya başladı baktı hepsi bi köşede ağlıyo :D o cesaretle*** bidaha bana karışırsanız daha beter ederim dedim :D bi baktım yavaş yavaş kaçıyolar.Ama artık beni görünce ters ters bakıyolar yine şöyle kafamı bi sallıyorum yürü len anlamında anında yolu değiştirriyolar o yüzden korkma bi tane geçirdimmi hiçbirşey olmaz nasıl olsa öylde dayak yiyosun böylede sınıfın en güçlü çocuğuna kafa koyuyorum öyle psikopata bağladım iyice :D bi o vuruyo bi ben eskiden ondanda dayak yerdi artık soruyo oğlum sen bu cesareti nerden buluyon lan diye hiçbişey demiyorum korkma ufacık çocuklardan korkma dediklerimiyaparsan benim gibi ortaokuldayken lise çocuğunu bile döversin :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Sen hiç korkma :ehe
Laf atarlarsa sende onlara at :D
Sonra gel maxicep e söyle :D Hepimiz dalarız onlara :d:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
konu ile alakalı etiketler:
hülya avsar helin avsar dayak, dayak gifleri, dayak yiyorum
:ehe:ehe:ehe

Utku

Utku

Üye
Psikoloğo git ben gerizekalıyım arkadaşım yok de o seni çözer...|-)

Emre-45

Emre-45

Üye
gel bir de ben döveyim :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sen bu kafayla daha neler yersin :d:

Dampierre

Dampierre

Üye
alınma ama yuh diyorum, psikolojik problemlerin var sanırım. bir psikoloğa gitmen iyi olur. ben 20 yaşında olcam laf etcek, valla aklım almıyo nasıl olur öyle şey ya. ben 17 den bir kaç ay aldım, yaşadığım yerde bolca apaçi var bana laf etmiyorlar, şortla falan çarşıya çıkıyorum, sana nasıl ediyorlar bilmiyorum.

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
mahallenin ufak çocuklarından korkuyor ve dayak yiyorum. bir türlü aşamadım bunu. yaşları 15-14-13. olayı anlatayım: şimdi bunlar mahallede toplanmışlar öyle oturuyorlar. bende bakkala ekmek almaya çıktım. bunları gördüm ve korkmaya başladım. şimdi bunlar bana laf atarlarsa nasıl cevap veririm diye düşünmeye başladım. biri "-lan saalak nereye gidiyon" dedi. bende "napcan" dedim. sonra o anda saniyelik bir refleksle düşündüm ki bunlar bana daha çok laf atarlar ve mahallede oturan teyzelerden utanırım diye fazla üstlerine gitmedim. hemen olay yerinden uzaklaştım. yaşım 20. arkadaşım falan da yok. önerilerinizi bekliyorum.

-efşan

-efşan

Üye
hahaha :):) hacı adresini ver la gelip ben döverim onları :)