yumurta kabuğu
Üye
-
Konu Sahibi
-
banada inandırıcı gelmedı ama yıne yazım dedım bi öneri..Hade len yemezler
şaka gibi..
eger dedıklerınde ciddiysen hanı kafa bulmuyosan korkunu aş derım..artıstlık yapandan cekınme üstüne yürü ezdırme kendını yoksa hayatın boyunca öyle gıder..
anlycan çekinirsen daha cok üstelerler
● aLuvi ●;2461897' Alıntı:top musun ? ( alay anlamında değil )
niye atamıycan ya kasınanı kasıtcaksın bısey olmaz kafa geçir..çok ciddiyim arkadaşlar. feyk bir konu değildir.
önerin için teşekkür ediyorum. üstlerine gideceğim ama dayak atamam diye korkuyorum. hemen suratıma şaplak atıyorlar. fiziki olarakta kötüyüm zihinsel olarakta. psikolojimde kötü zaten.
top değilim. öneri verirsen çok sevineceğim.
banada inandırıcı gelmedı ama yıne yazım dedım bi öneri..
ben bıle sinirlenınce erkeklerı dövüyodum ..hemde 20 yasındayım dıyo
sinirsiz insan olmazhayır. dayak atamam ben. atamam. hayatımda masaya vurmuşluğum yok. o kadar sıcakkanlıyım ki gram sinirlenmiyorum. sinirlerim alınmış gibi. ama bana şöyle basit bir yöntem bulursa konu dışı halkı güzel olur. sadece bana bulaşmasınlar o kadar. mahallede oturan hanım teyzelerin yanında rezil ediyorlar beni. eğer böyle giderse odamda ölü bulunuyor olacağım.
yok mafya işe yaramaz ..sizi anneme söyleyecegım de..bende güç dahi yok. lanet olsun bana. içimde ufak kurtlardan mı var ne bileyim, şişmanlıyamıyorum bile. onlara güçlü olduğumu kanıtlamam gerekiyor. benden korkup laf atamazlar. ama nasıl? yanlarına gidip yok kafa at, yok yumruk salla bunlar olmaz. birşeyler demem lazım. şöyle bir fikrim var arkadaşlar: onlara "arkamda mafya var dövdürttürürüm sizi" desem ya da bodye başlayıp kas yapsam belki korkaklar. yapın birşeyler deyin, söyleyin...
yok mafya işe yaramaz ..sizi anneme söyleyecegım de..
kafa mı buluyosun şaka mı bu..
bak demek sinir varmıs içinde az buçukta olsa..hemen nasıl diş gösterdinsende çıngıraklı yılan çıktın tuba, sende.
bak demek sinir varmıs içinde az buçukta olsa..hemen nasıl diş gösterdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?