Dayak yedi, dahi oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
kulliyen yalan. Eğer öyle birşey olsa benim matematik tavan yapmalıydı.

marist

marist

Üye
Benim BiLdiqim Kafaya Vurunca Beyin HücreLerinin öLdüqüydü :D Bence Hiç ALakası Yok . ÖyLe oLsaydı Herkes Kafasını DuvarLara Vurur Vurur Matematikten 100 aLırdı :D Oh ne aLaaa :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
[ENGİN];4647912' Alıntı:

çokmu darbe aldın ;)

abi dayak yediğim ve cezalardan dolayı kafamı duvarlara vurduğum günlerim oldu. Ama deha olamadım.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

abi dayak yediğim ve cezalardan dolayı kafamı duvarlara vurduğum günlerim oldu. Ama deha olamadım.

demekki herkese olmuyormuş ama konudakı genç önceden bir darbe alıp son darbede önceden kaybettiği yeteneği geri kazanmış olabilir.

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
ya bende beynimin fizik konusunda gelişmesini istiyorum ne yapmalıyım.hep nükleer fizikçi olmak istemişimdir. Kafanın hangi tarafına vurmak lazım. :)

lolaman

lolaman

Üye
Yüzüm benim sermayem yüz hariç bir yere vursak olmaz mı?Bu arada isterseniz 10 TL kontör karşılığında kafaya itina ile uçan döner tekme atılır...

HaqperesT

HaqperesT

Üye
ya bende beynimin fizik konusunda gelişmesini istiyorum ne yapmalıyım.hep nükleer fizikçi olmak istemişimdir. Kafanın hangi tarafına vurmak lazım. :)

sana karışım iyi gider
2 sopa, 1 yumruk ayriyeten bolca anne dayagı yemelisin
(⊙o⊙) ●︿● └(^o^)┘ ╯︿╰

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
[ENGİN];4649135' Alıntı:

demekki herkese olmuyormuş ama konudakı genç önceden bir darbe alıp son darbede önceden kaybettiği yeteneği geri kazanmış olabilir.
Matematik değilde edebiyat yönünden kabiliyetim var biraz, bu sayılır mı ki? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt