Oyun Dawn of Titans Oyununa Giriş Yapabilen Var mı Türkiyeden?

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Dawn of Titans Oyununa Giriş Yapabilen Var mı Türkiyeden?
Playstore icin ulke de degistirdim ama olmadi bir turlu. Giris yapabilen varsa yardimci olabilir mi? Ne yapmak lazim?

Tesekkurler.

xmustx

xmustx

Üye
Pdalife.ru/android buradan son sürümü indirip oynayabilirsin fakat güncelleme gelince tekrar kurman gerekiyor o zamanda ilerlemen siliniyor.benim cihazım rootlu son sürüm apk kurunca başarılı oluyor.ama sildikten sonra giden emek geri gelmiyor

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Pdalife.ru/android buradan son sürümü indirip oynayabilirsin fakat güncelleme gelince tekrar kurman gerekiyor o zamanda ilerlemen siliniyor.benim cihazım rootlu son sürüm apk kurunca başarılı oluyor.ama sildikten sonra giden emek geri gelmiyor

Ben de farkli bir siteden indirmistim ama calismadi. Burayi da denerim. Yani oyunu yeni surume kadar ne oynadiysan onunla yetiniyorsun, oyle mi? peki yeni surumu kurmadan once obb dosya ismini degistirsek ve kurduktan sonra klasor ismini eskisi gibi ypssak yinesiliniyor mu?
Bir de oyuna girmekte sorun yok da ilk ekranda hata veriyor yani bizim ulkeden giris yasak resmen.

xmustx

xmustx

Üye
Bizim ülkeden giriş yasak değil.ben klan bile kurmuştum.söylediğim gibi son sürüm kurunca sorunsuz oynanır.yeni güncelleme gelince aynı siteden son sürüm apk kurunca sıkıntı olmuyor

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bizim ülkeden giriş yasak değil.ben klan bile kurmuştum.söylediğim gibi son sürüm kurunca sorunsuz oynanır.yeni güncelleme gelince aynı siteden son sürüm apk kurunca sıkıntı olmuyor
Denedim ama o siteden inmedi. Ayrıca playstorede de uygulama görünüyor fakat bilgisayardan baktığımda. Yani telefondan arattığımda görünmüyor, görünse de ülkenizde kullanılamıyor diyor. Oyunu ve data dosyasını ben başka yerden indirdim ama açınca bu sürüm sizin için tasarlanmamıştır gibi bir uyarı veriyor. Nihayetinde olmuyor yani.

xmustx

xmustx

Üye
Google tarayıcıdan girersen siteyi türkçeye çevirip başarılı bir şekilde kurup oynayabilirsin

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bakalım. Olmadı bir daha deneriz. Teşekkürler.

Üst Alt