dava açmak istiyorum bi bakarmısınız yardım lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan01996

kaan01996

Üye
    Konu Sahibi
dava açmak istiyorum bi bakarmısınız yardım lazım
arkadaşlar ben casiodan bi saat aldım yaklaşık 1-1,5 sene kadar sonra yani bugün deri kordonu yırtıldı ve bazı yerleri koptu aldığım şubeye gittiğim zaman bana kordon garantisinin 6 ay olduğunu söylediler bende garanti şartlarını okuttum ve orada şöyle yazıyordu
1. garanti süresi saatin tesliminden itibaren 2 yıl dır
2. Saatin tüm parçaları (mekanizma dahil) şirketimiz tarafından garanti kapsamındadır
.
.
.

Aceba diyorum tüketici haklarına başvursam kazanma ihtimalim ne kadardır size bi danışayım istedim.

Mert045

Mert045

Üye
Hemen davaya gerek yok git bir daha konuş yine aynı olursa sonuç açarsın ve kazanırsın.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
ne gerek var o kadar uğraşa. al bi deri kordon işine devam et.

kaan01996

kaan01996

Üye
    Konu Sahibi
sorun kordon değil satış elemanının dik davranışları önemli olan vermek zorunda olduklarını göstermek yoksa kordon önemli değil

@mert
kağıt imzaladılar hayır olmaz diye bidaha ki sefere kavga falan olabilir gerek yok yani

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
ozaman haklısın tabi aç davayı gitsin bakim dik davranıyorlarmı kavgayı sen çıkarma direk dava aç

Polymath

Polymath

Üye
juristokrat

juristokrat

Üye
tüketici hakem heyetine git eğer dediğin gibiyse mecbur karşılamak zorundalar zararını.zaten ücretsiz hakem heyetleri.

technicker

technicker

Üye
şikayetvar.com
Çoğu zaman işe yarıyor.

turker10

turker10

Üye
evet işi takip et ama netten araştır önce şevkini kırmak gibi olmasın da bende kordon garantiye dahil değil yada süre daha kısadır diye biliyorum ama emin değilim geçen ay eşimin saatini götürdük kordonda nokta gibi lekeler oldu kaşındırıyor diyordu eşim verdik adamlar sıfırlamışlar mesela ama kaliteli bir markaydı200-300 tllik bi saat.... ama hakem olayına yada şikayetim vara yaz casio hemen dönüş yapar sana telle...:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...