Dauma Liverpool Fc Vem.city Talİp

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ABC

ABC

Üye
    Konu Sahibi
Dauma Liverpool Fc Vem.city Talİp

Fenerbahçe'de son günlerini yaşayan Daum'a şimdiden teklifler gelmeye başladı. Alman çalıştırıcıya İngiliz futbolunun iki dev ismi Liverpool ve Manchester City öneri götürmeye hazırlanıyor. Önümüzdeki sezona flaş transferlerle hazırlanan Liverpool'un teknik direktörü Rafael Benitez'in adının bazı yolsuzluklara karıştığı, Kırmızı-beyazlıların bu nedenle hoca değişikliğine gitmek istediği biliniyor. Özellikle dün akşam teknik direktör Daum'un durumunun Fenerbahçe Yönetim Kurulu tarafından netleştirilmesi sonrası Avrupa kulüplerinin harekete geçmesi, tekliflerini iletmesi bekleniyor. Daum'un da böyle büyük bir takımdan teklif gelmesi halinde "Bir sezon çalışmayıp dinlenme" kararını gözden geçireceği ileri sürülüyor.

Kaynak : DHA

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
liverpool'dan teklif gerlirse opsunde basina koysun ama sanmiyorum
benitezi yolsuzluk suclarindan yolluyolarmis
daum'un da yollari pek duz degil bildigimiz gibi !!!!

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
hehe cok doru demissin

walla daumu alacak takıma allah sabır versin adam fbyi 2 sene ii kotu sampiyon etti ama o 2 senede kafalarıda yedirdi ya

jeacona

jeacona

Üye
bence daum liverpool u çok güzel şekilde yönetebilir kimse daum u küçük görmesin

yitik savaşçı

Üye
Daum istikrar peşindeki başkan ve yönetimlerine değerini arttırmalarından ötürü teşekkürü borç bilmelidir.

G_Unit

G_Unit

Üye
<div class='quotetop'>(jewel_ma20 &#064; May 23 2006, 11&#58;43 PM) [post=341273]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
liverpool&#39;dan teklif gerlirse opsunde basina koysun ama sanmiyorum
benitezi yolsuzluk suclarindan yolluyolarmis
daum&#39;un da yollari pek duz degil bildigimiz gibi &#33;&#33;&#33;&#33;
[/b][/quote]

kesinlikle katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...