Data sense"

Sponsorlu Bağlantılar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Data sense"
Arkadaşlar bu data sense sadece kullandığımız veriyimi ölçüyor ? WP deki aşırı veri kullanımına Bi etkisi var mı?

blackcemre

Üye
evet veri kullanımını sınırlayabiliyor ve görebilirsiniz

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
200 mb yiyor Bi günde sadece face ve maxiceple data sense olunca bile bu rakam düşmez demi

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Bak maxicep de girdiğin sayfalar resimler direk uploadsa ço kyer onun dışında yemez fazla . Papakudioflu nun konuları düşük mb . ama diğer kullanıcılar bazen açıyorlar yüksek boyutlu konu.

PureFood

PureFood

Üye
Bir günde 200 mb mi yiyor ben 1 ayda 1 gb kullanıyorum. Kullanmadığın zaman veri bağlantısını kapat arkadaşım mutlaka

sebahattinART

sebahattinART

Üye
3G'yi 2G olarak değiştir.
İnternet Explorer ayarlardan masaüstü yap ve facebook'u bu linkten kullan => m.facebook.com
normalde Facebook'a girince fotoğraflar büyük boy gösteriyor ve hiç bişey yapmasanda veri su gibi akıp gidiyor. Ama anlattığım gibi kullanırsan günde 50mb geçmez.

ecel54

ecel54

Üye
İnternet explorer ileri düzey ayarlarında URL'leri Data Sense servisine göndererek veri kullanımını azlt seçeneği var. yazdığından anladığım kadarıyla opera turbo gibi birşeyler yapıyor galiba, deneme fırsatım olmadı

csH

csH

Üye
Maxicep e ie den degil de nokia xpress ten gir

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
L820 - ayarlar+wifi+yakın wifi noktaları(data sense ile harikada göster) nedir bu anlamadım gitti DataSense] birde şu data senseyi sıfırlamanın yolu yok mu :)

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Nokia XPress kullan.

themardinli

themardinli

Üye
Tarayıcı ile alakalı bir durum değil, karşıya yüklemeleri ve SkyDrive eşitlemelerini kapat.

Takipçi Satın Al

Üst Alt