Darkness Reborn v1.0.5 Apk Mod Hile

Sponsorlu Bağlantılar

rzsrht

rzsrht

Üye
    Konu Sahibi

Darkness Reborn Apk 1.0.5 Mod Hile

Darkness Reborn Apk Full,mod hile içeriği belirtilmemiş farklı oyunlardan biri karınlıkta size saldıran
org ları ve düşmanları yok edip,gazaptan kurtulun Darkness Reborn denemek isteuenlere.

————————————————————-
Boyut:49-mb
Download
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Tepkiler: biyolog4472

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: rzsrht
rzsrht

rzsrht

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

troy2525

Üye
Hocam paylaşım için çok sağol başka bir link verebilirmisin buradan inmiyor tşkler
Hocam bu link den alakasız bir dosya iniyor 13 kilobayt :(

rzsrht

rzsrht

Üye
    Konu Sahibi
Hocam paylaşım için çok sağol başka bir link verebilirmisin buradan inmiyor tşkler
Hocam bu link den alakasız bir dosya iniyor 13 kilobayt :(
kardeşim bilgisayardan mı deniyorsun indirmeyi. şuan ben de hiç bir sıkıntı yok. ayrıca bugun 30 kişi tarafından indirilmiş bir oyun. sorun olmaması lazım. Linke tıkladığınızda Turbobitin sayfasından Normal İndirme ye basıyosunuz Sonra Ekrana gelen Güvenlik kodunu kutucuğa giriyosunuz, ardından bir geri sayım başlıyor. o birince Dosya İndir linki geliyor. Basınca indirme başlıyor. bu kadar..

troy2525

Üye
kardeşim bilgisayardan mı deniyorsun indirmeyi. şuan ben de hiç bir sıkıntı yok. ayrıca bugun 30 kişi tarafından indirilmiş bir oyun. sorun olmaması lazım. Linke tıkladığınızda Turbobitin sayfasından Normal İndirme ye basıyosunuz Sonra Ekrana gelen Güvenlik kodunu kutucuğa giriyosunuz, ardından bir geri sayım başlıyor. o birince Dosya İndir linki geliyor. Basınca indirme başlıyor. bu kadar..
Yok telden deniyorum S3 söylediklerini aynen yapıyorum 5/6 defa aynı 13 kilobaytlik dosya indiriyo
Hocam indirdim kurdum fakat senin başlıkta belirttigin gibi sürüm 1.0.5 demişsin ama linkteki dosya 1.0.0 o yüzden çalışmıyor haberin olsun

rzsrht

rzsrht

Üye
    Konu Sahibi
Yok telden deniyorum S3 söylediklerini aynen yapıyorum 5/6 defa aynı 13 kilobaytlik dosya indiriyo
Hocam indirdim kurdum fakat senin başlıkta belirttigin gibi sürüm 1.0.5 demişsin ama linkteki dosya 1.0.0 o yüzden çalışmıyor haberin olsun
kardeşim linkteki dosyanın 1.0.0 olduğunu nereden anladın. bu kadar adam indirip oynuyor su anda bu oyunu hilesiyle. hem linkteki dosya da da 1.0.5 yazıyo. sen indirip kurmadan hangi sürüm olduğunu nasıl anladın.?

troy2525

Üye
Hocam indirip kurdum oyun açılmıyor.uygulama bilgisinden görünüyo sürümü 1.0.0 senin paylaştıgin. Şuan oyunun güncel sürümü 1.0.5 tşkler
Ha birde bukadar adam indirmiş oynuyor diyorsun bir tane yorum yok sen nerden biliyorsun çalışıp çalışmadığı

rzsrht

rzsrht

Üye
    Konu Sahibi
Hocam indirip kurdum oyun açılmıyor.uygulama bilgisinden görünüyo sürümü 1.0.0 senin paylaştıgin. Şuan oyunun güncel sürümü 1.0.5 tşkler
Ha birde bukadar adam indirmiş oynuyor diyorsun bir tane yorum yok sen nerden biliyorsun çalışıp çalışmadığı
Hocam sen beni yanlış anladın ben serzenişte bulunmadım. hani nerden anladın sürümün yanlış olduğunu bende biliyim de bi daha kontrol edeyim diye sordum sadece. Bunu söylediğin iyi oldu bir de ben kontrol edeyim sorun var mı yokmu.

Ayrıca 250 kişiden fazlası indirmiş oyunu şuanda. eğer çalışmasaydı illaki senin gibi birisi yazmaz mıydı güzel kardeşim?

• Beğen
Tepkiler: troy2525

troy2525

Üye
Eyvallah kardeşim

freedom593

Üye
Çalışmıyor,rastgele sitelerden dosya alıp atıyorsunuz.denemediysen koyma mal,adama laf ediyorsun bide

Anil-D

Anil-D

Üye
oyun rastgele icinde bisiler var indirdigim 4.oyun aynısı oldu

dyrdmr

dyrdmr

Üye
Sağol.

Üst Alt