emir28
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aynen öyle en az 1 gb ram olacak yoksa stabil kullanamazsın512 MB ram mi ? Facebook uygulamasını indirdiğin an bu telefon kasılmaktan kendini kapatırözelliklerden anladığım kadarıyla Samsung Wonderla aynı sınıfta..iki üç uygulamaya kurunca kasılmaya başlar telefon..telefonu nasıl hızlandırırım diye dert yanarsın forumlarda benden söylemesi kardeşim
kesinlikle katılıyorum 1 gb altı ram'i olan cihazlara bakma bile. pişman olursun. bulabilirsen S2 al ondan daha iyidir bence en azından ram'i yüksek. (1 gb)512 MB ram mi ? Facebook uygulamasını indirdiğin an bu telefon kasılmaktan kendini kapatırözelliklerden anladığım kadarıyla Samsung Wonderla aynı sınıfta..iki üç uygulamaya kurunca kasılmaya başlar telefon..telefonu nasıl hızlandırırım diye dert yanarsın forumlarda benden söylemesi kardeşim
600 liraya alacagin s3miniden kat kat iyi bence hem saf hem daha iyi bi islemci
512 MB ram mi ? Facebook uygulamasını indirdiğin an bu telefon kasılmaktan kendini kapatırözelliklerden anladığım kadarıyla Samsung Wonderla aynı sınıfta..iki üç uygulamaya kurunca kasılmaya başlar telefon..telefonu nasıl hızlandırırım diye dert yanarsın forumlarda benden söylemesi kardeşim
Aynen öyle en az 1 gb ram olacak yoksa stabil kullanamazsın
kesinlikle katılıyorum 1 gb altı ram'i olan cihazlara bakma bile. pişman olursun. bulabilirsen S2 al ondan daha iyidir bence en azından ram'i yüksek. (1 gb)
400 e lumia 520 bulabilirsin aslinda
sahibinden.com da sıfır kutulu S2 görmüştüm 390 lira ona da bakabilirsin istediklerinin fazlasını sunabilir benceburadan şunu anlıyorum telefon alacaksan 600 lirayı gözden çıkaracaksın en azından 1 gb ram olan bir telefon alacaksın diyorsunuz. o zaman ben de diyorum ki yıl başına kadar bekle emirelden gelen başka bir şey yok sanırım. ne yapalım orta yollu olsun demeyeceğiz demekki. en iyisi neyse onu alacağız. yapacak başka birşey yok. yardımlarınız için teşekkürler
600-650 lira biriktir bi nexus 4 al sonra da bol bol dua et banaburadan şunu anlıyorum telefon alacaksan 600 lirayı gözden çıkaracaksın en azından 1 gb ram olan bir telefon alacaksın diyorsunuz. o zaman ben de diyorum ki yıl başına kadar bekle emirelden gelen başka bir şey yok sanırım. ne yapalım orta yollu olsun demeyeceğiz demekki. en iyisi neyse onu alacağız. yapacak başka birşey yok. yardımlarınız için teşekkürler
Asus Zenfone 4buradan şunu anlıyorum telefon alacaksan 600 lirayı gözden çıkaracaksın en azından 1 gb ram olan bir telefon alacaksın diyorsunuz. o zaman ben de diyorum ki yıl başına kadar bekle emirelden gelen başka bir şey yok sanırım. ne yapalım orta yollu olsun demeyeceğiz demekki. en iyisi neyse onu alacağız. yapacak başka birşey yok. yardımlarınız için teşekkürler
sahibinden.com da sıfır kutulu S2 görmüştüm 390 lira ona da bakabilirsin istediklerinin fazlasını sunabilir bence
600-650 lira biriktir bi nexus 4 al sonra da bol bol dua et bana
Asus Zenfone 4
450 lira küsür 1gb ram var hem
Lumia 525(1Gb) Daha İyi Teknosa'da 400 Tl Sifir 520 Eskidi Artık 512mb Ramla.400 e lumia 520 bulabilirsin aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?