Dark Avenger v1.1.3 (60 level yapma hilesi )Resimli anlatım kendim hazırladım içeri

elbet012

Üye
Bende program varda olmuyor iste
Sadece gem olmuyor diyerlerin hepsi oluyor

Online oynanmaz mı online deki karakter silinirmi bp gemler falan ?

elbet012

Üye
Bende online olarak calisan progrsm var ama gem ve bp tek olmuyor bununda bir yolu olmalidir diye dusunuyorum

shankar1

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar zaten online oynaniyor bu ) ofline mod game guardiani engellemedigi icin yoksa oyun orjinal hileli oluyor anladnizmi? Yani online oynuyosunuz ben hic interneti kapatmiyorumm

Mskrc

Üye
Sagol kardeş

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mskrc

Üye
Thanks kardeş

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

elbet012

Üye
slm arkadaşlar ben dun aksam telefonun bı hata vermesiyle bırlıtke telefonu formatlamak zorunda kaldım ve format atmadan once dark avenger oyunun datasının kopyasını aldım ama şimdi oyunu yüklerken eskı oyunuma donemıyorum bir turlu yapamadım bılen bırı varsa anlatırsa cok sevırım baya bı zaman harcamıştım

51 den 60a geçirme nasıl olacak

shankar1

Üye
    Konu Sahibi
51 den 60a geçirme nasıl olacak

Uzgunum xp ni bilmediğin için olmaz yeni aç yap

arkadaşlar bu arada bu yöntemle parayı felan çoğaltabilirsiniz setin defansini yukseltip itemlerin ataklarini yukseltebilirsiniz

roji33

Üye
Kardeş ben hile yaparken ban yedim. Online oynanmiyor. Oyunu sildim yeniden yukledim yeni karekter açtım ama o da banli gözükuyo yani sadece single playere giriyor acaba nasıl duzeltirim?

roji33

Üye
Ban yedim nasıl duzelcek?

roji33

Üye
Ban Yedim Kardeş Nasıl Düzeltirim ? Yeni Karakterde Açıyorum Olmuyor

elbet012

Üye
Shanker1 kardes peki telefondan komple kaldirdik ve yeniden yukledik ve lwl 1 de basliyor
Peki ban yedimis yerden devam etme gibi olasilik varmi yada baska cihaza yuklemek

shankar1

Üye
    Konu Sahibi
Shanker1 kardes peki telefondan komple kaldirdik ve yeniden yukledik ve lwl 1 de basliyor
Peki ban yedimis yerden devam etme gibi olasilik varmi yada baska cihaza yuklemek

Hayir kardesim yok ban yedigin için o karakterle bi isin olmaz artik

singlede işe yarıyor sadece yaptığınız itemler daxattack kullanıyorum ben işe yarıyo