Danimarka'dan Müslümanlara Çok Ağır Hakaret!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

Danimarka’da Basım Özgürlüğü Derneği, Müslümanlar için öyle sözler etti ki inanamayacaksınız!

Başkanı Lars Hedegaard, Müslümanların “yalancı” ve “tecavüzcü” olduğunu iddia etti.

Video röportajında, Müslümanlara çeşitli hakaretler yağdıran Lars Hedegaard, “Müslümanlar kendi çocuklarına tecavüz ediyorlar, sürekli yalan söylüyorlar. Bir çok Müslüman kız, amcası ya da yakını tarafından tecavüz edildiğini söylüyor. Tüm Müslüman aileleri suçlamak istemiyorum ama Müslümanlarda kadınların hiç değeri yok. Kadınlar sadece savaşçı, kavgacı çocuklar doğurmak için kullanılıyor. Müslümanlar yalan söyledikleri zaman, kendi kızlarına veya İskandinav kızlarına tecavüz ettikleri zaman hiç utanmıyorlar” dedi.

Lars Hedegaard, Danimarkalı liderlerin, Müslümanların “barbarlıklarına” karşı hiçbir önlem almayı denemediklerini söyledi. Lars Hedegaard, ikinci dünya savaşında, bazı Danimarkalıların vatanlarına ihanet ederek Almanlarla işbirliği yaptığını hatırlatarak, şimdi bazı Danimarkalıların Müslümanlarla işbirliği yaptıklarını öne sürdü.

Lars Hedegaard’a, aşırı sağ Danimarka Halk Partisinden ve denek yönetiminden de destek geldi. Müslümanlara karşı tutumundan dolayı, Danimarka Yazarlar birliğine üyeliği kabul edilmeyen Lars Hedegaard, Basım Özgürlüğü Derneği’ni kurdu ve başkanı oldu. Derneğin ziyaretçileri arasında, Hollandalı aşırı sağcı Gert Wilders de bulunuyor. Lars Hedegard, Müslümanların mahkemelerde de yalan söylediklerini öne sürerek “Bir Müslüman mahkemede yalan söyler. Bu bizim kültürümüz için çok tehlikeli bir durum. Biz Hıristiyanlar çocuklarımıza yalan söylememeyi öğretiriz” dedi.

internethaber

arslansem

arslansem

Üye
Öteki dünyada anlaşılır kim iyi kim kötü kim karda kim zararda ;)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ee ne olacak tv açılınca haberler şiddet tecavüz saldırı hep böyle olursa elin danimarkalıları da bizi böyle bilir böyle konuşur ama kendileri çok mu doğru bunuda merak ettim doğrusu

Odysseus

Odysseus

Üye
Nadide'ye katılıyorum, basınımız sağolsun herşeyi şişiriyor.

Ama.

Müslümanlar kadar başınıza taş düşsün. Yiyip yiyip bitiremediniz müslümanların ...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Valla bende gâvur olsam Hristiyan olsam aynı şeyleri söylerdim...Ama Türkiye için...Burda müslümanlar denilince sadece aklınıza Türkiye geliyor değil mi? Ben dinle bagdastirilmamasi gerektiğini savunuyorum...Bütün müslüman alemine söylemek yanlış...Sadece Türkiye kendi kendini hem yükseltiyor hem batırıyor..Ve bunu başarabilen tek ülke bizimki olsa gerek

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ee ne olacak tv açılınca haberler şiddet tecavüz saldırı hep böyle olursa elin danimarkalıları da bizi böyle bilir böyle konuşur ama kendileri çok mu doğru bunuda merak ettim doğrusu
katılıyorum..yalnız bunu dinimizle bağdaştırmaları yanlış bu kişilerin ahlaki bozulmalarıyla alakalı birşey..ama Avrupalı bizden hiçte iyi durumda değil..

dinccine

Üye
Bunlara Osmanlı İmparatolugu cok cektirdi hep yenildiler bize ee ancak lafla bi yere gelebileceklerini zannediyor.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bizim durumumuz vahim, hem islamcıyız diyenler var, sonra köşe başında tecavüz edenler diye onlar çıkıyor milletin karşısına...
Allah birlik olmamızı ister, bu bizde yok hiç bir müslüman bireyinin kafasında yok demiyorum ama çoğunda yok , ama Avrupa birlik olarak sana şu anda kafa tutuyor ve haklı.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
“Müslümanlar kendi çocuklarına tecavüz ediyorlar, sürekli yalan söylüyorlar. Bir çok Müslüman kız, amcası ya da yakını tarafından tecavüz edildiğini söylüyor. Tüm Müslüman aileleri suçlamak istemiyorum ama Müslümanlarda kadınların hiç değeri yok. Kadınlar sadece savaşçı, kavgacı çocuklar doğurmak için kullanılıyor. Müslümanlar yalan söyledikleri zaman, kendi kızlarına veya İskandinav kızlarına tecavüz ettikleri zaman hiç utanmıyorlar”
:kop::kop::kop:
Bu elemanın Avusturya'daki olaylardan haberi yok galiba :kop:
Bizde en azından tecavüz edince taşlanıyor geberip gidiyor, ulan sizin adamlar 7 sene kızı götürüp 50 kere yavruluyorlar da ruhunuz duymuyor be :ehe
“Bir Müslüman mahkemede yalan söyler. Bu bizim kültürümüz için çok tehlikeli bir durum. Biz Hıristiyanlar çocuklarımıza yalan söylememeyi öğretiriz” dedi.
Sizler yalan söylememeyi değil yakalanmamayı öğretirsiniz ancak. Daha güzel kıvıran bir toplum görmedim zira ben...

Progressivity

Progressivity

Üye
Oryantal bizim kültürümüz olsada Avrupalılar her alanda bizden daha iyi kıvırmayı başarıyolar her seferinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...