Dangerous Drug Online HD v1.02.03 java online

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
Dangerous Drug Online HD v1.02.03 java online
Hikaye:
Yuan hanedanının devrilmesinden sonra, Çu Yuan Eğitim Programı FERMANTASYONU ihanet Ming hanedanının İmparator ve kurucusu yakalar.
Kral İttifak yok etmeye kararlı bir direniş programı içine akıllı, Düşünceli Eski düşman çok büyük güçler, diye, uzun değildi.
Meiji Profesör Lynn spurring ve evler Sun Moon Eğitim Mit adını değiştirdi. ..

Yıllar sonra, aniden zaman içinde kendi Prusya tarzı mitolojik bir iblis hakkında söylentiler çıktı.
Çingene ilgili söylentilere göre, bu uç onun balık ordusu ve karides Genel Temin Long çılgın Adası Kase İçişleri terslikler var kılan Ölümsüzler sarhoş İşleri heyelan savaştan kaydedilir "uyuşturucu satıcıları Sağ İçki" dir.

İlk izlenim oyunun grafik özü, birçok MMORPG başlıkları gibi mobil şu anda piyasada mevcuttur, uyuşturucu kaçakçıları harita üzerinde mobil oyun büyük pazar payı taşır java uygulamaları, çalışan telefonlar için Gölü tutarlı grafik aittir.
Karakter modeli oldukça (Mandarin) için ayrıntılı edildi.

Çünkü bir MMORPG, yani uyuşturucu tacirleri de her mezhep için, oyunda, oyuncular 6 Temel birinin öğrencisi olmak isteyebilirler oldukça dolu ve özel Çingene Oyun sistemleri aksiyon sahibi: sopa, bıçak, Biber, Mısır, Çiçek veSun Moon Kutsal mezhep. Her Boyama beceriler ve beceri sistemine sahip olacaktır. Ayrıca sizin için diğer özellikleri bir sürü keşfetmek için!!

(çeviri google)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve arslanla

Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye
oyun çalışıyor teşekkürler ama dili ingilizce olmadığı için kayıt olamadım :(

ferdi866

ferdi866

Üye
hadi bakalım umarım güzeldir

x-scarface

x-scarface

Üye
karmaşık gibi görünüyor bi bakalım emeğine sağlık.

lazye

lazye

Üye
bu java ise s60v5 te çalışır.ve online olması çok iyi olur

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
:tşk:

bmw4x4

bmw4x4

Üye
english olsaydı iyi olurdu

asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: jatvalca
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
sağol dostum

rosedaled3

rosedaled3

Üye

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Çeviri süper

volkanik38

volkanik38

Üye
nasıl kayıt olacaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt