Dampierre nickinin anlamı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Dampierre nickinin anlamı
TUĞ'un beni sürekli büyücü yerine koymasına sinirlendim :d: ve Dampierre'nin anlamını açıklayayım dedim.

[video=youtube;XDiDC5YY8PU]http://www.youtube.com/watch?v=XDiDC5YY8PU[/video]

Critical Finish'e koparsınız eğer daha önce Soul Calibur oynadıysanız. Dövüşmesi zaten harika. Video'daki gibi oynayabilsem o karakteri çok eğlenceli olacak.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105

ultrayer6

ultrayer6

Üye
ultrayer6 'nın anlamı:

bi foruma üye olmak istedim. Yer6 olarak kaydolmak istedim çünkü okuyunca "yeraltı" gibi oluyodu :d:

fakat yer6 diye bi üye zaten varmış. Bende ne yapsam, ne etsem diye başımı duvarlara vururken, o sırada masaüstümde bana sırıtarak el sallayan ultrasurf programı dikkatimi çekti. Dedim "ne güzelmiş nan şu ultra kelimesi" ve ultrayer6 olarak kaydoldum.

Ondan sonraki kaydolduğum heryere de ultrayer6 olarak kaydoldum.

• Beğen
Tepkiler: Dampierre
Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Çok güzelmiş hikayesi, ben sadece bu forumda Dampierre'yim. Bu arada video'yu izledin mi?

Burak

Üye
bende dedim adımı yazayım ve yazdım :D

• Beğen
Tepkiler: ebuş...

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
baştan neden söylemedin kardeşim orda büyücü gibi görünüyor ne yapayım bende öyle yazdım
ne olduğunu bilmiyordum zaten
hem hakaretmi ettim yahu alt tarafı illüzyonist yerine koydum :allalla::allalla:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
benimde aslında heryerde psp 1004,sadece burada mangdaşire.aslında burada da psp 1004 tü de sürekli burada takıldıgım için hem zorluk olmasın dedim hemde pek begenmiyordum,mangdaşire yaptım.mangdaşire aklıma şuradan geldi,bigün okulda edebiyat kitabını okuyoduk,türklerin yaratılış destanlarından birini gördüm(yeriding pütkeni)baktım karakterlerin adı çok hoş ve çekici geldi.körmös,kuday,erlik,maytere,mangdaşire vs.. işte.destanı şöyle 3-5 kez okuyunca güzel geldi.neden bilmiyorum ama maytere ile mangdaşire karakterlerinin adları kafama çok takılmıştı.acaba nickimi maytere veya mangdaşire olarak mı degiştirsem diye düşünüyordum.birden n'oldu bilmiyorum nick degiştirme sayfasını açtım.aslında nickimi de begenmiyordum ama degiştirmek de istemiyordum.o sırada birşeyler oldu nick degiştir butonuna bastım.işte yaklaşık 2 aydır falan mangdaşireyim.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
peki eski nickin ne burda görünmüyor
benimde aslında heryerde psp 1004,sadece burada mangdaşire.aslında burada da psp 1004 tü de sürekli burada takıldıgım için hem zorluk olmasın dedim hemde pek begenmiyordum,mangdaşire yaptım.mangdaşire aklıma şuradan geldi,bigün okulda edebiyat kitabını okuyoduk,türklerin yaratılış destanlarından birini gördüm(yeriding pütkeni)baktım karakterlerin adı çok hoş ve çekici geldi.körmös,kuday,erlik,maytere,mangdaşire vs.. işte.destanı şöyle 3-5 kez okuyunca güzel geldi.neden bilmiyorum ama maytere ile mangdaşire karakterlerinin adları kafama çok takılmıştı.acaba nickimi maytere veya mangdaşire olarak mı degiştirsem diye düşünüyordum.birden n'oldu bilmiyorum nick degiştirme sayfasını açtım.aslında nickimi de begenmiyordum ama degiştirmek de istemiyordum.o sırada birşeyler oldu nick degiştir butonuna bastım.işte yaklaşık 2 aydır falan mangdaşireyim.

greenmile

greenmile

Üye
:ehe aydınlatma için sağol

mangdaşire

mangdaşire

Üye
peki eski nickin ne burda görünmüyor
bilmiyorum.bir aralar görünüyordu,ama artık görünmüyor.nick degiştiren bir iki üyeye daha baktım,bazılarında yok.neden olmadıgını anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt