Damat Tıraşı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jöly

Üye
    Konu Sahibi
Damat Tıraşı
"Damat Tıraşı" erkeklerin ömürlerinde yaptıracağı en özel traşlardan biridir. Bu nedenle damatların o gün için en uygun kuaförü seçmeleri gerekmektedir. Öncelikle her zaman gittiğiniz kuaförü tercih etmelisiniz. Her zaman gittiğiniz kuaför ( berber ) sizin saç yapınızı daha iyi tanıdığı için daha güzel bir traş yapabilir.
Eğer başka bir kuaför tercih edecekseniz fiyat konusunda önceden konuşmanızı tavsiye ederiz. Damat traşı özel bir traş olduğu için ücretide kendine özgüdür ve kuaförden kuaföre çok değişiklik gösterebilir. Bu nedenle birden fazla kuaför ile görüşmenizi daha iyi olabilir.
Bunun yanında model seçimide çok önem arz eder. Daha önce hiç denemediğiniz bir modeli denemekten kaçınmalısınız. Kendinize yakıştını düşündüğünüz ve denemiş olduğunuz bir modeli tercih etmek sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır.
Yeni kesilmiş saç kendini çok belli edebileceğinden damat adayının saç traşını bir kaç gün önceden yapması daha güzel bir görüntü oluşturacaktır. Aynı zamanda düğün töreni hazırlıkları çok yoğun geçeceğinden düğüne yakın olmaması zaman planlaması açısından da daha mantıklıdır. Düğün günü küçük rutüşlarla törene hazır olabilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt