Damar Ve Acı Sözler...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Damar Ve Acı Sözler...!
[h=6]Fazla abartmayın.. -Çünkü yerlere göklere sığdıramadığınız aşk, Bir gün bir hoşçakala sığacak...![/h][h=6]Daha dün kirpikleri kadar yakındım ona
Her gece düşlerinde sabahlıyordum
İşte orada köşebaşında bıraktım ellerini
O bana
Ben ona ağlıyordum
Son tetiği gözleri çekti gözlerime
Kanıyor kanıyordum
Ölüler yalan söylemez bilirsin
Deliler gibi seviyordum...![/h]
[h=6]Sєη вu Sєωqiγi кaLdıяaвiLiя мiSiη?... qєL dєSєм Saηa... hiςвiя$єγ Sσямadaη qєLєвiLiямiSiη?[/h][h=6]Uyuştur kanımı, başımı döndür... Yatır dizlerine ömrümü söndür! Çekme dudaklarını dudaklarımdan... Nefesim kesilsin öperek öldür..![/h][h=6]SeninLe doĞdu seninLe öLdü hüCreLerim..Gittiğin günden beRi dön die heCeLerim..![/h][h=6]o iki kéLimeyi séndén sonra kimséyé söyLéyémédim...![/h][h=6]DağLar oNumDé éğiLirKéN KaYaLaRa YaLVArMamm BeNnNn...![/h][h=6]вiiяii ѕαnα „giiт“ dediiğiinde „кαLмαк iiѕтiiуσяυм“ diiyeвiiLмeкмiiş ѕeνмeк[/h][h=6]HaYaTıMa HeR GiReN Bi mUtLuLuk KaTtI. . KiMiLeRi gElİrKeN....kİmİlErİ GidErkEn!![/h][h=6]zOrdur 16 ya$inda öLmek, Dahada zOru SevgiLini arKada$inin KoLunda görmek !!![/h][h=6]'Aşığım sana' cümLesinin sonundaki 'a' harfi terk etti seni seNiN beNi TerK ettiğiN giBi... O da üzülmüyor gittiğine, sen haLa 'Aşığım San' beni...[/h][h=6]Hani,demiştin ya her şey “ZAMANLA” diye.İşte bütün mesele burada.
Ne “ZAMANLA” ne de “ZAMANA” bırakabiliyorum seni...![/h][h=6]DamLa DamLa yağsam sana doLdurur musun kaLbini benimLe ? Yoksa sende taşıyamazda döker misin beni yerLere . . . ![/h][h=6]- Abi kusura bakmada bişey dikkatimi çekti.
- Neden şarabını özenle sarıp gizliden gizliye içiyorsun ?
- Senin bi sevgilin var mı kardeşim ?
- Var abi.
- Peki sevgilinle sevişirken birinin seni izlemesini ister misin ?
- Eyvallah abi...![/h][h=6]Her şeyın fiyatı, her ınsanın bir değerı vardır.Fıyatı olmayan eşyaya çöp, değerı olmayan ınsana giderken kapıyı ört denır...[/h][h=6]Arabayla gezerken eski sevgilimi gördüm. Karşıdan karşıya geçiyordu. Durdum. Bir daha yol verdim...[/h][h=6]ø„¸ ¨º¤ø„¸¨º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨
¨°º¤ø„¸ AğLarken yaNımDa oLmayanLaR ¸„ø¤º°¨
¸„ø¤º°` qüLerken qöLqe yapmasınLar... `°º¤ø„¸ `°º¤ø„¸`°º¤ø„¸
¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨ ¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸[/h]
[h=6]Belki de sen haklısın, qitmek en
kolayıdır aslında; "ama qittiqin
yerde aradıqını bulamazsan,
dönmek koymaz mı insana"..[/h][h=6]Sen Benim Için Bir Şiirdin , Şiir Bitti Sende Bittin ... Unutma Ki , Ben Bir \" Şairim \" Senin Gibi Ne ŞiirLer Bitirdim ...![/h][h=6]ésKiden vaRya SaçInın TéLiNé zaRar géLsé düNyayı yakARdım
Şimdi ıRzına geçSéLer SigaRayı yakıpta Sıraya GiRmeYén şéReFsiz OLsun...![/h][h=6]ben bilmem aşkı yatırmayı yataklara... uyuduğunda üstünü örterim en fazla..[/h][h=6] RuhunLa Sevişmeyi Öğretme Bana !
KaLbini aL GeLde; en büyük Zevki yaşatim Sna...![/h][h=6]SeηiηLe
ҜaяşıLaşmam Ήaүaτımıη Єη βüyüҝ Ήaτasıydı. Ŵe SıяҒ ЅeηiηLe Diğeя Taяaғтa
ҜaяşıLaşmamaҝ İçiη ; ΉeLaL Єdiyoяum ΉakkıMı..[/h]Ve daha bir çoğu...!

Teşekürler Güzel İnsan!

----------Eklendi @ 23:43:19 ---------- Yazıldı @ 23:42:43 ----------

Teşekürler Dostum!

marist

Üye
Eyw Kardesim Hepside qüzeL.

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
önemli değil

catlax66

Üye
güzeldi bu Her şeyın fiyatı, her ınsanın bir değerı vardır.Fıyatı olmayan eşyaya çöp, değerı olmayan ınsana giderken kapıyı ört denır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...