damar ''on'' ==>>dök içini

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
bunun suçlusu sen değilsin.hayat şartları bunu gerektiriyo sonuçta sen kazandın sen tercih ettin ve ordasın.

burda kime sorarsan sor yaşadığın hattan memnunmusun diye çoğunluk hayır diyecektir.
madem yaşadığımız hayat şuan tatmin edici değil ozaman ya vazgeçiceksin yada mücadele ediceksin.
elbet bitecek sonunu düşün kendi hayatının kararlarını kendin alıcaksın.
ömür boyu söz sahibi olamamış hep ezilmiş ezzilemekte olan insan var onlar ne yapsın..

her akşamın bi sabahı var.

yahu biralanmak gibisi varmı :ehe

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
sivasta beni mutlu eden tek şey camdan bakınca görünen bembeyaz kar. ben neden bu işkenceyi çekiyorum diye soruyom bazen. yok. illa verecem ılacı beyne yoksa olmuyo gerçekten çekilmiyo. bunun suçlusu benmıyim şimdi

Kars'ta olsan kesin okulu bırakırdın yahu.. Öp de başına koy Sivas'ı, Kars'ın yanında Paris kalıyor resmen. :ehe

Progressivity

Progressivity

Üye
berlin sen ne keş mişin öyle :D:P

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Küçük Paris o da farketmiyor. :) Kars kadar gelişmişliği var oranın, biliyorum. Çok gittim oralara..

Şaka bir yana, bu kadar takıldığına göre sanırım ilk senen bu. Küçük yerlerde en iyi ortam arkadaş ortamıdır, ondan başkası yalan. Kar yağmış olmalı. Leğenle kaymaya başlarsınız yakında, çok keyiflidir, zaten kışın yapılacak pek şey yok.

Alıştıktan sonra orda yaşamayı bile düşüneceksin. Sonra gezmeler başlar. Zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt