dalvik önbelleği temizleme hakkında..

Sponsorlu Bağlantılar

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
dalvik önbelleği temizleme hakkında..
selam arkadaşlar..biraz acemiyim hala hoşgörünüz lütfen :) ..titanium beckup programında dalvik önbelleği temizle diye bi seçenek var..bu ne işe yarıyor ki..yani dalvik önbelleği temizle desem bi faydası ya da ters bi etkisi var mı acaba..:hmmm ..vereceğiniz cevaplarınız için teşekkür ediyorum :) ..
bir de bu dalvik önbellek neyin önvelleği ki :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Dalvik uygulamalarla işlemci arasında köprü görevi görüyor. Yani telefon-uygulama önbellegi temizlemek sanırım.

serif55

serif55

Üye
Zaten dalvik cache i cwm modunda temizleyebiliyoruz eğer arada bir yada herhangi bir sorun olduğunda temizleyebilseydik ayarlar bölümüne bununla alakalı bir seçenek koyarlardı düşüncesindeyim kardeşim ;-) bence temizlemeye gerek yok zaten telefona reset attığın zaman önbellek temizleniyor :-)

• Beğen
Tepkiler: 3n3sss
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
Zaten dalvik cache i cwm modunda temizleyebiliyoruz eğer arada bir yada herhangi bir sorun olduğunda temizleyebilseydik ayarlar bölümüne bununla alakalı bir seçenek koyarlardı düşüncesindeyim kardeşim ;-) bence temizlemeye gerek yok zaten telefona reset attığın zaman önbellek temizleniyor :-)
rom vs attıktan sonra kalan kalintilarla ilgli yani.teşekkür ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: serif55
Dampierre

Dampierre

Üye
Yeni rom yada kernel yuklenirken temizlemeniz yeterli. diger turlu gerek yok.

TheMadness

TheMadness

Üye
Telefonunuzda bozukluklar başladığında, wipe cache yapmanız yeterlidir. dalvik-cache zaten cache içindedir.

- - - Eklendi - - -

Edit: cache yazmışım data içinde :D eğer wipe data yapacaksanız cache ve dalvik temizlemenize gerek yok

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ediyorum arkadaşlar. :)

Üst Alt