jatvalca Üye benighted' Alıntı: umarim duzgun calisir cok seviyordum bu oyunu ama belle guncellemesinden sonra cok donuyodu bu versiyon duzgun olursa harika olur tesekkurler Genişletmek için tıkla ... evet anna yüklüyken sorun yoktu ne zaman belleye geçtimbendede donmalara başlamıştı ve silmiştim ama yinede deneyeceğim belki yeni sürümdür emeğe saygı teşekkürler
benighted' Alıntı: umarim duzgun calisir cok seviyordum bu oyunu ama belle guncellemesinden sonra cok donuyodu bu versiyon duzgun olursa harika olur tesekkurler Genişletmek için tıkla ... evet anna yüklüyken sorun yoktu ne zaman belleye geçtimbendede donmalara başlamıştı ve silmiştim ama yinede deneyeceğim belki yeni sürümdür emeğe saygı teşekkürler
najanaja Üye Konu Sahibi jatvalca' Alıntı: evet anna yüklüyken sorun yoktu ne zaman belleye geçtimbendede donmalara başlamıştı ve silmiştim ama yinede deneyeceğim belki yeni sürümdür emeğe saygı teşekkürler Genişletmek için tıkla ... walla denemiş arakadaşlar ve aynı donma war diyolar ben de wazgeçtim denemekten rica ederim kardeş.
jatvalca' Alıntı: evet anna yüklüyken sorun yoktu ne zaman belleye geçtimbendede donmalara başlamıştı ve silmiştim ama yinede deneyeceğim belki yeni sürümdür emeğe saygı teşekkürler Genişletmek için tıkla ... walla denemiş arakadaşlar ve aynı donma war diyolar ben de wazgeçtim denemekten rica ederim kardeş.