huron
Üye
-
Konu Sahibi
-
teşekkür ederim bahçemiz olmadığı için insan merak ediyor böyle şirin bir hayvanı beslesem nasıl olur diyekusura bakma ama daire içinde hiç köpek beslenirmi kardeş. Bu konuda birsürü hadis varken. Köpek beslenen eve rahmet melekleri girmez. Böyle bir evinde hiç bereketi olmaz. Köpek ev ortamının dışında bahçe vs yerlerde bekçi köpeği gibi hayvanlar beslenir. Eğer ahiretini düşünüyorsan bu sevdadan vazgeç derim. Ben seni düşündüğüm için uyarıda bulundum. Yok ben illede beslerim dersen sonuçlarınada katlanırsın.
kusura bakma ama daire içinde hiç köpek beslenirmi kardeş. Bu konuda birsürü hadis varken. Köpek beslenen eve rahmet melekleri girmez. Böyle bir evinde hiç bereketi olmaz. Köpek ev ortamının dışında bahçe vs yerlerde bekçi köpeği gibi hayvanlar beslenir. Eğer ahiretini düşünüyorsan bu sevdadan vazgeç derim. Ben seni düşündüğüm için uyarıda bulundum. Yok ben illede beslerim dersen sonuçlarınada katlanırsın.
haklısınkusura bakma ama daire içinde hiç köpek beslenirmi kardeş. Bu konuda birsürü hadis varken. Köpek beslenen eve rahmet melekleri girmez. Böyle bir evinde hiç bereketi olmaz. Köpek ev ortamının dışında bahçe vs yerlerde bekçi köpeği gibi hayvanlar beslenir. Eğer ahiretini düşünüyorsan bu sevdadan vazgeç derim. Ben seni düşündüğüm için uyarıda bulundum. Yok ben illede beslerim dersen sonuçlarınada katlanırsın.
bence bu köpek sevmeyen insanların uydurduğu şeyler KURAN-I KERİM de hayvanları evde beslemeyin diye bir şey geçmiyor.hem tüyü kılı pisliği dersen onların hepsinin çözümü var dışarı çıkıp içeri gelince çamurundan kirinden rahatsız olursan yıkarsın tüyünden rahatsız olursan kestirirsin kakasından rahatsız olursan eğitirsin bu kadar basitkusura bakma ama daire içinde hiç köpek beslenirmi kardeş. Bu konuda birsürü hadis varken. Köpek beslenen eve rahmet melekleri girmez. Böyle bir evinde hiç bereketi olmaz. Köpek ev ortamının dışında bahçe vs yerlerde bekçi köpeği gibi hayvanlar beslenir. Eğer ahiretini düşünüyorsan bu sevdadan vazgeç derim. Ben seni düşündüğüm için uyarıda bulundum. Yok ben illede beslerim dersen sonuçlarınada katlanırsın.
ben besliyorum evde , dairede ... bi sorun olmuyo kediden bile daha uysal sessiz cinsi PEKİNGESE bi sabah bi akşam dışarı gezdirmeye çıkart yemeğini suyunu ver tamamdırküçük bişiy zaten sadece tüyleri biraz sorun oluyo koltuklara yapışıyo ama koltuğa çıkmasına müsade etmezsen alıştırmazsan o konuda da sorun olucağını sanmıyorum....ayriyetten tüy sorununu her zaman yaşamıyorum belli bi dönemleri oluyo... yıkayıp tarayıncada azalıyo tüylerinin dökülmesi
bir gün hepsi bir olup sana suikast yapacaklarhele o yılanmıydı pitonmuydu her neyse ondan çekeceğin var pestilini çıkartacak
Bu kıza güven. İşi biliyor çünküben besliyorum evde , dairede ... bi sorun olmuyo kediden bile daha uysal sessiz cinsi PEKİNGESE bi sabah bi akşam dışarı gezdirmeye çıkart yemeğini suyunu ver tamamdırküçük bişiy zaten sadece tüyleri biraz sorun oluyo koltuklara yapışıyo ama koltuğa çıkmasına müsade etmezsen alıştırmazsan o konuda da sorun olucağını sanmıyorum....ayriyetten tüy sorununu her zaman yaşamıyorum belli bi dönemleri oluyo... yıkayıp tarayıncada azalıyo tüylerinin dökülmesi
felaket tellalımısın nesin be allah allah
Bu kıza güven. İşi biliyor çünküa dan z ye her hayvanı beslemişliği vardı sanırım
direk belanın kendisiyim
Bizde de yavru Rotweiiler vardı.Ama evde değildi.Balkonda besliyorduk.Bilmem üşüdügü için bilmem ilgi için kapığı sürekli tırmalardı.Yanına oturduğumuz zamanda hemen kucağımıza otururdu pek tatlı birşeydi.Ama evde beslenmez.eee... ne demişler? Köpek giren eve melek girmez.
Bizde de yavru Rotweiiler vardı.Ama evde değildi.Balkonda besliyorduk.Bilmem üşüdügü için bilmem ilgi için kapığı sürekli tırmalardı.Yanına oturduğumuz zamanda hemen kucağımıza otururdu pek tatlı birşeydi.Ama evde beslenmez.eee... ne demişler? Köpek giren eve melek girmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?